P: Impreza 1.6 projekt v gtjko

Prodaja in nakup rezervnih delov, dodatne opreme, avtoakustike in druge opreme za vozila.
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
vesenjak13
Uporabnik foruma
Prispevki: 171

P: Impreza 1.6 projekt v gtjko

Odgovor Avtor: vesenjak13 » 05. Oktober 2016, 11:23

Pozdravljeni , prodajam omenjen projekt , torej impreza 1.6 školjka z ej 20 turbo iz gtjke in menjalnikom, zraven še je diferencial od gtje , diski , čeljusti , usnjeni sedeži, armatura iz gtjke, zunanjost od gtjke , sprednji odbijač, zadnji , plastični pragi , kuferam z spojlerjem ter hauba z hood scoopom , Gtjka je imela pri svapu 180k prevoženih , motor ni pil olja ali povzročal kakšnih težav , pred 20 k km je bila menjana sklopka exedy . Pri projektu se je treba posvetit nekaj elektricarske pomoci , da se odkodira imobilizator zaradi svapa ,projekt sem se odlocil prodati , saj imam še eno gtjko za katero sem sparal projekt kot rezervne dele , za preventivo če gre kaj narobe pri moji , vendar sem se odločil da raje prodam projekt in vlozim v upgrade. Zaenkrat prodavam cel projekt ,ker je tako logistično vse lažje , če pa kdo rabi kak del posebaj pa naj napiše kaj rabi in se vse zmeniva v primeru da nebo zanimanja za cel projekt , Prosim samo resni :) L.P

Uporabniški avatar
Kristijan
Član Subaru kluba
Prispevki: 1324
Kraj: Goričko
Kontakt:

Re: P: Impreza 1.6 projekt v gtjko

Odgovor Avtor: Kristijan » 05. Oktober 2016, 13:28

Približna cena?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba
Prispevki: 301
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Cr00k » 31. December 2016, 12:14

vesenjak13 napisal/-a:Pozdravljeni , prodajam omenjen projekt , torej impreza 1.6 školjka z ej 20 turbo iz gtjke in menjalnikom, zraven še je diferencial od gtje , diski , čeljusti , usnjeni sedeži, armatura iz gtjke, zunanjost od gtjke , sprednji odbijač, zadnji , plastični pragi , kuferam z spojlerjem ter hauba z hood scoopom , Gtjka je imela pri svapu 180k prevoženih , motor ni pil olja ali povzročal kakšnih težav , pred 20 k km je bila menjana sklopka exedy . Pri projektu se je treba posvetit nekaj elektricarske pomoci , da se odkodira imobilizator zaradi svapa ,projekt sem se odlocil prodati , saj imam še eno gtjko za katero sem sparal projekt kot rezervne dele , za preventivo če gre kaj narobe pri moji , vendar sem se odločil da raje prodam projekt in vlozim v upgrade. Zaenkrat prodavam cel projekt ,ker je tako logistično vse lažje , če pa kdo rabi kak del posebaj pa naj napiše kaj rabi in se vse zmeniva v primeru da nebo zanimanja za cel projekt , Prosim samo resni :) L.P
živjo, je tole še aktualno? bi prišel pogledat ob priliki...? hvala in Lp,Rok

vesenjak13
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: vesenjak13 » 03. Januar 2017, 02:01

Pozdravljen, je še aktualno ampak sem trenutno v Londonu do 5. januarja , kontaktiraj me v zasebno sporočilo ,da se dogovorima ,aja pa srečno in zdravo novo leto !

vesenjak13
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: vesenjak13 » 23. Januar 2017, 13:04

1300€ zadnja cena za vse :)

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 23. Januar 2017, 13:50

Kje se da zadevo videti?
Don't allow your mind tell your heart what to do.

vesenjak13
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: vesenjak13 » 23. Januar 2017, 14:51

Okolica Ptuja

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov