na rallycarsforsale je ena kjer ponujajo predelavo za dodatnga jurčka.danci1973 napisal/-a:22B-STi - kar se mene tiče, je to 'to'.
Škoda, da imajo volan na napačni strani.
D.
vse skupi te pride okol 40k€
Uhh... Pol pa raje investiram v Legacy 3.0 Spec B + custom Twin Turbo...Boris napisal/-a:na rallycarsforsale je ena kjer ponujajo predelavo za dodatnga jurčka.danci1973 napisal/-a:22B-STi - kar se mene tiče, je to 'to'.
Škoda, da imajo volan na napačni strani.
D.
vse skupi te pride okol 40k€
Če boš ostal na serijski opciji potem je ne bo, če bo pa non stop dodelavan kot je v navadi pri STI-jkah pa tudi lahko zaropota, vem namreč za enega veseljaka ki ima devetko v naših koncih in je tudi pri 60-70.000 motor na generalni.irCAR81 napisal/-a:Če nima duše, ne more spustit duše. Kar se mene tiče je to +
Drugače ostane v izboru le še l.95 STI 555 http://www.pistonheads.com/sales/3489191.htm ... sploh zaradi krajšega prenosaHusky .. kje se je pa tvoj post zgubu?
Kej tazga sm že jst študeru.....in pršou do ugotovitve da pride prevoz in pa davek mal preveč.......ppogeld stroškov predelave na LHD.TORA! TORA! TORA! napisal/-a:Z ciframi sem imel na oldiju enake probleme ( premalo številk) ... odvisno kok komplicirajo, na lpp je drekal, pa da bi moral nove nasekat .. pri Španu, je pa pol dopisal spredaj nule in je bilo.
Ma drek je z tole P1, edin če naredim 'menjavo karoserije' na lpp od ene naše tu kupljene 1.6, pa rečem da so pod 4 vrata šteli še prednjo in zadnjo haubo
Mogoče posledica tuninga ali je bilo tudi prej tak?subi4x4 napisal/-a:aja, pozabil...pa velik minus pri evotu je zajla za gas, kjer pri normalni vožnji čudno cuka avo, ko spustiš gas....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov