Sem pa jaz tudi interesent za mojo še ne sestavljeno mrcino
Turbo timer group buy
irCAR ekologija gor al dol, v tistih 30 sek pa z uporabo katalizatorja se ne bo ozračje preveč nasičilo. Sicer pa me pri drugih večjih "ekologih" ne skrbi, da bi bil moj delež previsok.
Da se vrnemo k temi; iz Italije sem dobil odgovor, da BLIZT-ovega ni na zalogi. Imajo HKS in APEXijevega za slednjega je ponudil ceno 86 €.
Da se vrnemo k temi; iz Italije sem dobil odgovor, da BLIZT-ovega ni na zalogi. Imajo HKS in APEXijevega za slednjega je ponudil ceno 86 €.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
no jest sem pa že mal pozabil, da imam to doma in bom sedaj zmontiral zadevo, me pa zanima kje imam jaz ecu in kakšen je ecu diagram za moj avto, ker rabm žico za meritev o2.....ker diagramov je cel kup, je pa timer od apexija in kot vidim sploh ni bil poceni...zraven ima meritev A/F, o2, časovno nastavitev in volt meter...
lp,a.
lp,a.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Za hitrost in obrate ne zgrešit, ker drugače gre senzorček v TT in če ne vidi obratov potem auto funkcija ne bo delovala. AF/O2 pa dvomim, da bo kej veliko pokazala iz stock lambde. ECU imaš zelo verjetno pod sovoznikovim nogami: podlogo moraš odmaknit, pa boš videl zaščitno ploščo, ki je s tremi ali štirimi maticami pritrjena, spodaj je pa ECU. Za pinout, pa probaj na googlu kaj poiskat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost