www.subaru-slo.net - Izjava o uporabi

Ta izjava opisuje, kako subaru-slo.net, zbira in uporablja podatke, med vašo uporabo foruma subaru-slo.net:

Med brskanjem po spletnem forumu subaru-slo.net se aktivira programska oprema, ki ustvari "piškotke" (ang. "cookies"). To so majhne tekstovne datoteke, ki jih program naloži med začasne datoteke spletnega brskalnika na vašem računalniku. Piškotki vsebujejo podatke, potrebne za vašo enolično identifikacijo ter za shranjevanje informacij, katere pripomorejo k izboljšanju vaših uporabniških izkušenj na forumu.

Subaru-slo.net bo med podatke o vašem uporabniškem računu shranil vaše uporabniško ime, geslo za prijavo na forum, veljaven e-mail naslov, IP naslov(i) s katerih objavljate na forumu, ter podatke ki jih boste na lastno željo vnesli v uporabniški profil.

Vaše geslo je v sistemu shranjeno s šifriranim zapisom in ni dostopno drugim uporabnikom, niti administratorju spletne strani. Priporočamo vam, da upoštevate pravila varnega brskanja po spletu in na več različnih spletnih straneh ne uporabljate enakega gesla. Vaše geslo je pot do dostopa do vašega računa na subaru-slo.net, zato z njim ravnajte previdno.

Nihče od osebja foruma ali upravljavcev spletnih strani vas ne bo pod nobenim pogojem legitimno vprašal za vašem geslo. Če se vam zgodi, da geslo pozabite, lahko uporabite možnost "Pozabil sem svoje geslo". V tem procesu boste naprošeni, da vpišete svoje uporabniško ime in vaš e-mail naslov, programska oprema phpBB pa vam bo novo geslo avtomatično poslala na vaš e-mail naslov s katerim ste registrirali svoj uporabniški račun.


Nazaj na prijavni obrazec