Da kupi čisto gorivo brez smeti.
Pusti laufat, samo vestno dolivaj bencin.

Iz vaših tipkovnic v Yamahino mehanično drobovje od danes do večnosti - podpišem!
Da kupi čisto gorivo brez smeti.
Pusti laufat, samo vestno dolivaj bencin.
Verjetno res ... samo preden naročam novo najdražjo komponento zadeve, bi bil rad res, res res prepričan, da je to to.Pomoje je šel CDI v maloro ...
Brez skrbi, poleg dejstva, ki si ga omenil sem tudi nasploh zelo naravnan k paradigmi vzdrževanja obstoječega. Tukaj sploh ni dileme, ker sicer je motor mehansko tipi topi. Primerjavo s cenami sem bolj tako omenil ... za primerjavo.Ampak veš kaj bo na rabljenem generatorju? Rabljen CDI...
... ob delujočem agregatu.
Malo sem tudi jaz kriv, ker sem bolj old-school pa ne dajem več kot 1200 px po stranici na net. Pa kot vidim mojalbum naredi še svoj magick ... desni klik in "view image ...", za to, kar manjka, je pa predvsem mojalbim kriv.... minitarune slike na forumu ...
Pomoje je kar izredno tole. V hribih je vedno sneg, Grčija je zelo hribovita dežela, da bi ga pa takšna količina zapadla na jugu, do morja, je pa bolj redko. Menda je kar sranje, civilna zaščita v pogonu itd. Midva sva itak odrezana, že prej sva imela nekih 5 km do prve vasi, sedaj je pa do nadaljnjega ključni kilometer neprevozen brez konkretnega vložka dela. Bova verjetno počakala na sonce.Kar se tiče vremena ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost