Slike, bodo.
Avto ima trenutno komplet obnovljen zavorni sistem kar se potrošnega materiala tiče.
Ima opravlje mali servis, svečke, kable svečk.
Po servisu in hkrati pred obnovo zavor je nastopila popolna odpoved delovanja, ker je zaradi laganja števca in porabe vsega bencina s smetmi vred prek bencinskega filtra zamašilo dovod v frgazer.
To pišem ker sem včeraj zvečer ugotovu, da ni bilo pretočno proti fergazerju in sem uspešno odpihnil smet ven.
Prvič da sem se tako zajebal (če bi to vedu, bi bencin najprej zlil ven, nov benz filter...), prepričan sem bil da je kaj z elektriko, nato sem sumi mehansko pumpo za bencin.
Danes / jutri zmontiram nazaj pumpo ter vžgem.
Vmes sem dobil tudi ene luštkane 15col feltne 6 krake grafitno sive barve. So pa robate oblike kot avto in bo kar odlschool look
Da ne govorim, da ko to spravim skupaj in se malce vozim, morda opravim certifikat starodobnika presedlam počasi nazaj v LEGACY TURBO WAGON vode.
Ta vikend sem opravil kompletni obsežni glavni servis na motorju, tesnila pokrovov - svečke in ostale gumice tam okol bom še menjal, ampak ker se poigravam s swapom v še lepšo školjo prav tako potrebno barvanja komplet razmišljam, da to postorim ko bo motor zunaj.