Je kar cca pol bližje tale zadnja lokacija predkoronske offCeste..Zrmanja?
Hoče že hoče, a kaj, ko se trenutno zdi še skok k sosedom megalomanska ideja ...Kam pa sedaj hoče na izlet?
Se pa nekaj resnejšega kuha, da, a pustimo času še malo časa.
Je kar cca pol bližje tale zadnja lokacija predkoronske offCeste..Zrmanja?
Hoče že hoče, a kaj, ko se trenutno zdi še skok k sosedom megalomanska ideja ...Kam pa sedaj hoče na izlet?
Kampanjsko. Tisti, ki se učijo, pravijo, da je to top metoda, pa ne vem, zakaj ne bi te dobre prakse prenesli iz učilnic še na druga dela.Kdaj pa ti kaj v službo hodiš?
Kot sem dejal. A sedanjik v besedi lahko kaže tudi na preteklost v dejanju. Morda kmalu tudi na prihodnost, kdo ve?Sta spet na krku, mal naprej od Stare Baške?
Upam, da ne na avtocesti po kakšnem klancu navzgor ...Pred kakim mesecem sem se vozil za tem Potepunom, a nisem vedel, da je to Helmut...
Ostali tud kampanjsko hodmo v službo. Vsak teden kampanja od pondeljka do petka, pa mogoče kak še vikend dan. Ob ponedeljkih kampanjo ponovimo. Cca. 46 krat letno ... po 40 ponovitvah teh cca 46 pondelkov se metoda zaključi. Začne se nova oblika kampanje; proti koncu mesca štetje fičnikov pred tgovino, če bo zadost za nakupe, al bomo pivo pa kavo rajš kupl po 30.tem, ko frišna penzija pride ...
Ne vem, ne vem, je bil potem verjetno kak drugi podoben kombi. Na bovškem sem zelo redko, pomoje letos še nisem šel tja, Helmut pa je tudi registriran kot po-tepun že skoraj eno leto.Sem zvečer šel na forum gledat fotke, pa Helmut na njih še ni bil Potepun.
Ahaaa, jaz sem pač pogledal zadnje fotke v tej temi (22.7.2020) in tam je še navadna 'random' tablica - je pa ziher bil Helmut Potepun...vrecha napisal/-a: ↑28. September 2020, 17:44Ne vem, ne vem, je bil potem verjetno kak drugi podoben kombi. Na bovškem sem zelo redko, pomoje letos še nisem šel tja, Helmut pa je tudi registriran kot po-tepun že skoraj eno leto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost