To bi za seboj potegnilo še igračkanje z inštalacijo, ker prvi motor je SOHC...MaliSvarkl napisal/-a: ↑02. Julij 2019, 09:15Kupil sem razbitga legija (zaradi menjalnika, pa še komplet sklopka z vstrajnikom je bila nova)z 138 konji....ali je veliko zajebancije, da zamenjam motor, pa da to laufa...☺???
Do nedavnega sem tudi sam tako mislil ... pa so mi letošnji dogodki (ok, čisto drugačni motorji, uporaba itd ...) dokazali nasprotno.Če zdaj motor dela dobro, se ne more kar pokvarit.
Glede na sledi od rorcang ni čudno...MaliSvarkl napisal/-a: ↑02. Julij 2019, 09:15Ja, mislim glede v zanesljivosti motorja... sej vem, v italiji so ga gnali do vijolčnega..., pa so prvič menjali motor pri cca 55.000 km, drugič pri cca.180.000 km, uvožen je bil pri cca. 215.000, pol so ga nekaj rihtal.... so bile sledi od rorcang na odmičnih gredeh
,... pri 277.000 pa spet zamleje motor....
Bi rekel, da kar precej - predvsem kar se kablovja tiče... Drugačen računalnik, drugačen razpored pinov itd...Kupil sem razbitga legija (zaradi menjalnika, pa še komplet sklopka z vstrajnikom je bila nova)z 138 konji....ali je veliko zajebancije, da zamenjam motor, pa da to laufa...☺???
Moj je s plinom preživel 250k+ kilometrov in kolikor vem, živi še naprej.Ker v 2.0 165 konjskega nimam zaupanja,.... čeprav ga je pregledal in zrihtal skupaj zaupanja vreden človek, pa glavni servis je tudi opravll(jermeni, rolce, pumpa,...)skratka vse je porihtal, pregledal, pozamenjal kar je bilo potrebno... samo... nimam zaupanja v ta model motorja....
Sem že razmišljal v prodaji, čeprav je vse porihtano, pa veliko vloženega nanj
,.... jebat ga
...
...
Ima ali je imel kdo kakšno izkušnjo z 2.0 165 konji ??
Oba sklopa kablovja (motorni - za motor krmilit in kabinski - luči ventilacija, klima, števec, itd) je treba ločit narazen, nato pa tvojo kabinsko napeljavo združit z motorno napeljavo od novega motorja.danci1973 napisal/-a: ↑02. Julij 2019, 11:54Bi rekel, da kar precej - predvsem kar se kablovja tiče... Drugačen računalnik, drugačen razpored pinov itd...MaliSvarkl napisal/-a: ↑02. Julij 2019, 09:15Kupil sem razbitga legija (zaradi menjalnika, pa še komplet sklopka z vstrajnikom je bila nova)z 138 konji....ali je veliko zajebancije, da zamenjam motor, pa da to laufa...☺???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov