Sej bo sedaj R5 spet prišla nazaj. Bo 25k€ nova. Oprema bo pa ko v R5 campus.aleks napisal/-a: ↑23. Julij 2024, 11:17Ej, I wish. Klinčeva Zoe z najemno baterijo stane isto kot sem dal za Sportaža, edin da je mel Sportaž pol manj kilometrov kt ta https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... ault%20Zoe Zoe ob nakupu ... Taka Zoe s svojo baterijo pa kamot še dva čuka več. Fakof pa elektro, če ni za normalne ludi avtov.
Back in black Outback 07
Re: Back in black Outback 07
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne v Slovenijo. Ko bodo te rablene potem končno po eni normalni ceni, jaz e-avta za na šiht ne bom več rabil, ker bom v penziji.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Zakaj bi imel e-avto v osnovi?
Mogoče ko boš za neko normalno ceno avta dobil avto s katerim narediš 900km s 3 minutnim "tankanjem". Vse ostalo je samo preseravanje za imiđ.
Ker sedajšnji avto brez problema s 63 litrskim tankom odpelje jurčka kilometrov na relacijo. Da bi šel pa parkrat vmes tankat za isto relacijo (ali pa celo nekje na poti prespal, da se bo "ceneje" natankalo avto) mi pa na misel ne pride.
Mogoče ko boš za neko normalno ceno avta dobil avto s katerim narediš 900km s 3 minutnim "tankanjem". Vse ostalo je samo preseravanje za imiđ.
Ker sedajšnji avto brez problema s 63 litrskim tankom odpelje jurčka kilometrov na relacijo. Da bi šel pa parkrat vmes tankat za isto relacijo (ali pa celo nekje na poti prespal, da se bo "ceneje" natankalo avto) mi pa na misel ne pride.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
en vprašanje, kaj za en avto kupit za cca do 1500, bencinar, majhen, s klimo?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kaj pa kangoo? Sicer je jurja dražji, ampak poceni vzdrževanje in po navadi so te 1.6 motorji delal BP. Ni pa nič večji od cliota. Samo višji je.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... t%20Kangoo
jurja predragnebivedu napisal/-a: ↑24. Julij 2024, 11:11Kaj pa kangoo? Sicer je jurja dražji, ampak poceni vzdrževanje in po navadi so te 1.6 motorji delal BP. Ni pa nič večji od cliota. Samo višji je.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Pol ti bolj ko ne ostane Clio. Ostalo je bolj ko ne drago vzdrževanje.
Ne rabim 900 km. Moja najdaljša vožnja zadnjih 5 let je 250 km v enem dnevu. Že zdaj vozim bolj 550km s 65 litri rezervarja na Sportašu, ker ga ne praznem čist u podn. Rabim pa: pozimi 180 do 200 km. Z eavtom ne bi sploh rabil na pumpo, ko se vozim na šiht. Pa cenej je potencialno kt dizl ali bencinar. Jaz mesečno Petrolu pustim 180 eur za nafto. Za 900 km daleč (itak nikol ne grem, ker ni dnarja za tko dolge izlete) mam sicer še dizla, tega ne bi zdej kar na avtonet zapeljal. Za 180 eur, kot me stane nafta za na šiht mesečno, dobim na domači vtičnici cca 1 MWh elektrike, kar zadošča za nekih 6000 km vožnje na šiht in nazaj z enim povprečnim električarjem (v glavnem regionalka, in ene 5 minut AC v eno smer). Kar sedaj zmečem za en mesec nafte, bi mi bilo za 5 mesecev elektrike. To je že nekej prihranka. Problem: električni stroj je v nabavi tako drag, da poje vse morebitne prihranke na gorivu, če bi kupil recimo novega na kredo. Rabljeni so še vedno dragi, in še maček v žaklju, ker ne veš kaj bo z baterijo. Možni debakl z baterijo rabljenega bi pa itak pomenil popoln finančni polom ob sanaciji.
sej Clio je čist ql. sem ga že kar velik prevozil.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mi mamo 7 al 8 let Hyundai getza, stal je 1500eur s 70.000 km (noben ga ni hotu ker je avtomat). Dost neproblematična kištica. Zdej jih ma 170.000 km. Edina resna reč je bila letos, menjava obeh polosovin.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Getz je tud ok ja, dopade se mi pa tud opel agila, ga je mel bratranec, pa ga je na enem parkingu obrnu
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jaz sem mel dva puntota, MK2A in Grande Punto, pa ja, sta pocen za vzdrževanje zgolj iz razloga, da so rezervni deli res poceni
Clio je pomoje bolj ziher...
AMPAK! Clio je dolgočasen ko pavrska štima (kmečki glas), Punto ima za isti denar boljšo notranjost, več opreme, in jebeno 10x boljše zgleda kot povprečen klio
Vzami nekaj da ima vsaj 80 HP drugače se ga boš izogibal vozit, kot hudič križa.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Getz je tko k dacia, dela brez problemov, ni lep za pogledat pa znotraj je povsem surov, nič nima od opreme, mogoče klimo pa 2x šajbo na štrom in 2x airbag...
Nevem, zame avto naredi tudi nekaj opreme, da lahko normalno vse štiri šajbe spustiš, da ne rabiš roštilja sukat vsakič ko se avto segreje in da mogoče klima avtomatsko skrbi za temperaturo. ne pa da štelaš vsake 2 metra kam pa kolk vroče bo pihal. Če rad na tempomat voziš, tudi to...pa seveda kake senzorje za parkirat, te so puncam dosti všeč.
Getz, P208, Nissan Micra (clio v preobleki), Clio, Polo (pomoje izven cenovnega okvirja), C3...sej teh malčkov je kolkrčš.
Če bi rad bil ekscentrik pa kupš thalio
Nevem, zame avto naredi tudi nekaj opreme, da lahko normalno vse štiri šajbe spustiš, da ne rabiš roštilja sukat vsakič ko se avto segreje in da mogoče klima avtomatsko skrbi za temperaturo. ne pa da štelaš vsake 2 metra kam pa kolk vroče bo pihal. Če rad na tempomat voziš, tudi to...pa seveda kake senzorje za parkirat, te so puncam dosti všeč.
Getz, P208, Nissan Micra (clio v preobleki), Clio, Polo (pomoje izven cenovnega okvirja), C3...sej teh malčkov je kolkrčš.
Če bi rad bil ekscentrik pa kupš thalio
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov