Težave po menjavi zobatega jermena

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
Grizliboy
Uporabnik foruma
Prispevki: 907
Kraj: Logatec
Kontakt:

Re: Težave po menjavi zobatega jermena

Odgovor Avtor: Grizliboy » 28. Julij 2022, 20:31

Mazda driver napisal/-a:
27. Julij 2022, 08:12
A imate se kak nasvet za nekoga, ki jih bo prvic menjal na subaruju😁
Sam sem si za outbacka sestavil iz 3/8 home made profi podaljšek za menjavo svečk. :mrgreen: Nastavek za svečke + 2x kratek podaljšek (tadolg je za pikico prekratek), vse skupaj pa z izolir trakom čez (fino zateguješ že od štarta in drži za vola ubit). Edino kar še dodatno spremenim je da tisto gumico v nastavku ODSTRANIM ko novo svečko dajem notri. Se mi je že parkrat zgodilo da je ostala na svečki, ko sem nastavek potegnil ven (pač s časoma dobi malo lufta in potem ostane na svečki namesto v nastavku).
Na sovoznikovi strani se odstrani škatla za zračni filter, na voznikovi strani pa akumulator in je dovolj placa za delo. Pa gedoro uporabim zgolj za odtegnitev in končno zašravfanje, drugače je bolj tko tko s placom (sploh s šravfanjem nove jo je dobro na roke šravfat pa je miljon procentov da ne boš šel čez navoj). 8-)
Prej sem se matral s 1/2 pa je bilo bolj za paranje živcov.
IMG_20220728_200459_400.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.

:top: Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. :twisted:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov