Žagasta obraba robov pnevmatik
Re: Žagasta obraba robov pnevmatik
Pa ravno to so. Vsi hkrati se počasi obrabljajo. Trenutek smrti (ko spusti olje) se pa lahko malenkostno razlikuje.
Glej to kot ksenon žarnice na avtih. Obe se hkrati izrabljata in počasi izgubljata lastnosti, ampak crkneta pa nikoli istočasno. Crkneta pa v precej podobnem intervalu glede na predvideno življenjsko dobo.
Glej to kot ksenon žarnice na avtih. Obe se hkrati izrabljata in počasi izgubljata lastnosti, ampak crkneta pa nikoli istočasno. Crkneta pa v precej podobnem intervalu glede na predvideno življenjsko dobo.
Verjetno misliš ti dve puši? Tresenje pri zaviranju je prisotno tudi pri meni. Bom preveril te puše.

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Stari majkemi da sm napisu 1500 besed teksta...pa je nekaj zaštekalo ko sem dal objavi in zdej se mi res ne da še enkrat pisat....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdaj si nazadnje rotiral gume?
Jaz jih na subaruju na 10k kilometrov dam scentrirat in rotirat - prednja desna na zadnjo levo in obratno ter prednja leva na zadnjo desno in obratno. (ampak pazi, jaz imam tudi gume, ki nimajo smeri), drugače pa menjaš spredaj desno in zadaj desno pa na levi enako.
Jaz jih na subaruju na 10k kilometrov dam scentrirat in rotirat - prednja desna na zadnjo levo in obratno ter prednja leva na zadnjo desno in obratno. (ampak pazi, jaz imam tudi gume, ki nimajo smeri), drugače pa menjaš spredaj desno in zadaj desno pa na levi enako.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Gume tudi jaz rotiram vsakih 10kkm. Te na sliki so bile okoli 7kkm spredaj in 3kkm zadaj.
Madona no! Spet sem napisal cel roman in ko sem ga hotel objavit je brskalnik vprašal za ponovno prijavo in celoten prispevek je bil izgubljen....zdej me je minilo pisat.
Nevem kaj naj naredim, a zbrišem piškotke al PC vržem čez okno al kaj....
Pa še rekel sem si da bom pred objavo za vsak slučaj stisnu CTRL+A - > CTRL+C ampak sem itak pozabil....
Pa še rekel sem si da bom pred objavo za vsak slučaj stisnu CTRL+A - > CTRL+C ampak sem itak pozabil....

Kwa je že to pc?
Piš na telefonu, pa se ti to ne bo dogajal
Piš na telefonu, pa se ti to ne bo dogajal

What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ne zapri brskalnika, pojdi za korak nazaj (leva puščica v brskalniku) in praviloma prideš nazaj na okno kjer si pisal, pa potem kopiraš kar si pisal, predenj ponovno stisneš tipko potrdi (ta beseda mi je toliko mim - bolj bi bilo oddaj).
Pa da nisi gledal slučajno gledal v zasebnem zavihku ? Ali pa hotel odpreti v zasebnem zavihku s napačno kombinacijo tipk ?
Kateri brskalnik pa imaš in v katerem operacijskem sistemu ?
Pa da nisi gledal slučajno gledal v zasebnem zavihku ? Ali pa hotel odpreti v zasebnem zavihku s napačno kombinacijo tipk ?
Kateri brskalnik pa imaš in v katerem operacijskem sistemu ?
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 

Če bi to delal se nebi jezil

Probaj zbrisat piškotke, pa pojdi v nastavitve in tudi password za stran ven vrži in potem se ponovno prijavi, pa sprobaj.BackW00d napisal/-a: ↑07. September 2022, 20:46Madona no! Spet sem napisal cel roman in ko sem ga hotel objavit je brskalnik vprašal za ponovno prijavo in celoten prispevek je bil izgubljen....zdej me je minilo pisat.
Pa še rekel sem si da bom pred objavo za vsak slučaj stisnu CTRL+A - > CTRL+C ampak sem itak pozabil....![]()
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost