to je moj 2. outback v zadnjih letih. Gre se za 2,5 Bifuel varianto z avtomatskim menjalnikom. Prevoženih 295.000km. Glede na to, kar je bilo na voljo na Avto netu, je imel ta še največji potencial

Avto drugače redno servisiran in primerno ohranjen. Notranjost sem že spucal in je kot nova, ta teden dobi še nove zavore in vse tekočine, ima pa še nekaj drugih težav, oz. izzivov

1. Ko je hladen (dela na bencin) ga zamori, ko pritisneš na plin. Skoraj se ugasne. Ko je motor segret, ni problema. Tako na bencin kot na plin. Kabli in svečke so bili pred kratkim menjani. Napake ne javi.
Kakšna ideja?
2. Občutek na volanu ni najboljši. Vse skupaj je zelo neenakomerno, Enkrat malo trše, spet drugič gre povsem brez upora. Opazil sem, da volanska letev pušča na obeh straneh.
Kje se dobi set tesnil za obnovo? Nekoč sem bral, da je razlog lahko tudi v zglobu, ki je nad letvijo...je kaj na tem?
3. Zadnja leva vrata, ne dela centralno zaklepanje.
Verjetno nov motorček?
4. Vgradil bi še nesnemljivo vlečno kljuko, najbolj ugodno varianto. Na Ebayu se dobijo nove za 200€ skupaj z elektriko.
Ima kdo kakšno domače priporočilo?
5. Olupljen volan. Obupen je. Bi ga dal preoblečt.
Obstaja še kakšna druga varianta?
6. Lepljiva notranja držala na vratih. Površina plastike se topi/razpada.
Obstaja kakšna serijska rešitev za to? Ali me čaka razstavljanje, brušenje in barvanje?
To je to na hitro. Drugače pa že težko čakam, da ga porihtam in spravim na cesto