Legacy 2.0R se pocasi ogreje

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Mazda driver
Uporabnik foruma
Prispevki: 125

Re: Legacy 2.0R se pocasi ogreje

Odgovor Avtor: Mazda driver » 16. November 2023, 18:19

Ja saj imaš verjetno prav...No, če bi kdo imel originalni malo rabljen 78 stopinjski termostat z original embalažo za 20 € naj mi pa piše na ZS :sm

Na voljo imam še calorstat 82 stopinjski tudi malo rabljen - 5 € in pa nerabljen Stark SKTC-0560064 78 stopinjski - 20 € - ta naj bi bil nek bl kvaliteten.

Vsi so komplet s tesnilom.

Sem se dobro založil s termostati :lcry :omfr

Uporabniški avatar
Kamion
Uporabnik foruma
Prispevki: 746
Kraj: Vipavska dolina

Odgovor Avtor: Kamion » 18. November 2023, 08:42

Mazda driver napisal/-a:
16. November 2023, 18:19
Stark SKTC-0560064 78 stopinjski - 20 € - ta naj bi bil nek bl kvaliteten.
Lih ko si omenil Stark in kvaliteto: Stark in Ridex sta blagovni znamki podjetja AutoDoc, pod obema blagovnima znamkama se prodajo deli narejeni večinoma na kitajskem.
Ridex je res najcenejše in najmanj kvalitetno kar se dobi, tega ne priporočam nikoli.

Stark pa AutoDoc potiska tako, da ko imaš izbran del neke druge znamke v košarici, ti ga zamenjajo z Stark delom, ki je kao "dražji" in prepričati te hočejo da, bo zaradi zaradi te zamenjave izdelka naročilo "hitreje izvedeno".
Stark izdelek je dražji samo zato, ker AutoDoc postavi ceno višje od konkurence, da lahko upravičijo zamenjavo v tvoji košarici, kvaliteta Stark delov pa je večinoma slabša kot deli drugih priznanih znamk.
Če pišeš na Autodoc podporo takoj ko ti v košarici menjajo izdelek, ti povrejo izdelek nazaj na to kar si izbral in če zahtevaš ti lahko izklopijo funkcijo zamenjave izdelkov.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.

Love. It's What Makes a Subaru a Subaru

Mazda driver
Uporabnik foruma
Prispevki: 125

Odgovor Avtor: Mazda driver » 18. November 2023, 16:15

Imas prav, ker sem takrat narocil obe 78 in 82 od calorstata pa so mi poslali stark in mi napisali, da je bolj kvaliteten. Raziskoval nisem, rabil ga tudi nisem… Prodali so mi ga za isto ceno kot bi bil calorstat, ne spomnim se zdaj kok je blo.

Ridex sem vzel za en avto(mazda), set gumic za zav. klesco in so ble drugace OK pa dobro dela zaenkrat.

aleks
Uporabnik foruma
Prispevki: 2382
Kraj: Ravno Brdo

Odgovor Avtor: aleks » 20. November 2023, 14:30

Uporabljam večinoma stark in ridex za obrabni material, ni pripombe. Razen, da jim katalogi ne štimajo, posebno pri kabinskih filtrih. Že dvakrat niso dali čisto pravega filtra.
"They're a bunch of f...ing loosers ...
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov