In ker se vse lepe zgodbe nekoč končajo, je nekako padla odločitev, da gre moja "Becky" od doma in osreči še koga drugega.

V šestih letih, kar si jo lastim, mi je prinesla veliko nasmeškov na obraz, lepih trenutkov z družino, bili pa so seveda tudi trenutki, ko bi jo najraje polil z bencinom in naju odrešil muk. A vedno se je na koncu našel žarek upanja in optimizma, da ni vse tako slabo kot se morda dozdeva na prvi pogled ter mi vlil moči, da sem stisnil zobe in prebrodil vse ovire na najini poti.
Ker pa sva sedaj naletela na oviro, ki se ji reče "moja boljša polovica", ki ni toliko naklonjena najinim obiskom okoli mehanikov, sem za mir v hiši nekako pretehtal, da je mogoče res bolje, da si najdem "drugo"...

Na avtu je bilo v teh letih res vloženega veliko truda in EUR. Za vse, da bi sedaj našteval je ta trenutek premalo časa, je pa dosti napisanega na prejšnjih straneh te teme.
Bom ob prvi priložnosti sestavil oglas in ga objavil v primerni temi. Kdor je videl avto oz. naju imel priložnost srečati, se mi zdi, da bo to potrdil.
Če je kje kakšen resen interesent ali pozna koga, ki bi ga avto zanimal, se priporočam. Glede cene trenutno še težko rečem, bom pa vesel realnih ponudb.