HEHE
nove gume, registreran, posesan pa natankan
Kje je zdj sneg
pa ga mam!
@r4 freak: hvala!
No, morm povedat. Že od samega začetka mi je v zadnjem levem bobnu nekaj "praskalo" in ropotalo, tako da se je boben pregreval med samo vožnjo. No, sem hotel odpraviti, pa se matica od polosovine ni pustila prepričati, da bi jo odvil. Par dni nazaj mi posveti brake fluid lučka. Pogledam nivo... kantica prazna. Ogromna luža pri zadnjem DESNEM kolesu. Včeraj sem porihtal zadnje bremze... zdaj bremza ko šus. Hvala birdyju za ključ 36 in colsko štango, ter očetu od belegabliska za en dafak sprej k razžre rjo.
No, morm povedat. Že od samega začetka mi je v zadnjem levem bobnu nekaj "praskalo" in ropotalo, tako da se je boben pregreval med samo vožnjo. No, sem hotel odpraviti, pa se matica od polosovine ni pustila prepričati, da bi jo odvil. Par dni nazaj mi posveti brake fluid lučka. Pogledam nivo... kantica prazna. Ogromna luža pri zadnjem DESNEM kolesu. Včeraj sem porihtal zadnje bremze... zdaj bremza ko šus. Hvala birdyju za ključ 36 in colsko štango, ter očetu od belegabliska za en dafak sprej k razžre rjo.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
uff...kera makina usake tok cajta se mi vrat zavrti za kakim Leoncem kle po naših koncih, sam mi zgledajo vsi že kar zdelani
Drugač pa to zimo sem že dobil prvi kulturni šok snega
u prvi ovink prpizdim ene 10cm snega po cesti, gor pa letne zlizane gume
Dorifto!!!!!!!1 ker ni nehal počez it, smejalo se mi je okol in okol glave....
Drugač pa to zimo sem že dobil prvi kulturni šok snega
u prvi ovink prpizdim ene 10cm snega po cesti, gor pa letne zlizane gume
Dorifto!!!!!!!1 ker ni nehal počez it, smejalo se mi je okol in okol glave....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost