leone okvara - strgan jermen
no naj vas mal razocaram (jaz sem bil namrec zelo): avto mi ze spet stoji ... in moja izkusnja ki sem jo odnesel ven je naslednja oz. kot sta rekla gorazd in nebivedu: "z roko, pol pa samo se zategnes s kljucem" - namrec sponar sem prevec privil v blok, sel je navoj in je spustu jermen, ki je preskocil... tko da bom zdej moral urezat nov navoj in pol naprej...
+ ko dajes hladilnik nazaj gor zapri pipco spodaj skoz katero si prej spustil vodo - jaz sem jo sele v tivoliju - ene par km naprej in s praznim hladilnim sistemom
sicer pa: hvala vama gorazd in nebivedu...namrec za takle schnell kurs bi bil hvalezen vsak... ni blo vprasanja na katerga mi nista znala odgovort... zvedu velik novga o avtu! neverjetno kolk znanja mate folk... men se zdi da vec kot povprecen servis - na nasmu lokalnem servisu v dravljah (pa majo kao subaruje cez), se skrijejo...
ja karel zdej mi je ze prakticno dolznost da pridem! hehe hvala bogu, da se obcasno dobite blizu mene, ker mam obcutek da bom prvic prisel s kolesom...
lp janezzz
+ ko dajes hladilnik nazaj gor zapri pipco spodaj skoz katero si prej spustil vodo - jaz sem jo sele v tivoliju - ene par km naprej in s praznim hladilnim sistemom
sicer pa: hvala vama gorazd in nebivedu...namrec za takle schnell kurs bi bil hvalezen vsak... ni blo vprasanja na katerga mi nista znala odgovort... zvedu velik novga o avtu! neverjetno kolk znanja mate folk... men se zdi da vec kot povprecen servis - na nasmu lokalnem servisu v dravljah (pa majo kao subaruje cez), se skrijejo...
ja karel zdej mi je ze prakticno dolznost da pridem! hehe hvala bogu, da se obcasno dobite blizu mene, ker mam obcutek da bom prvic prisel s kolesom...
lp janezzz
Zdej imaš navoj M8, pazi kako boš povečal luknjo in kako boš urezal navoj. Jaz bi nekje poiskal M9 vijak in nebi nič vrtal, samo na M9 bi urezal navoj v sedanjo luknjo. Za M10, ki pa je naslednji, moraš pa luknjo že poširiti, samo vseeno probaj z M9.
Sam sem vse vijake za šponarje imel M10, ker sem tokrat razšraufal vse skupaj, da je bilo potem treba vse poštimat na koncu.
Sam sem vse vijake za šponarje imel M10, ker sem tokrat razšraufal vse skupaj, da je bilo potem treba vse poštimat na koncu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
hehehe to je pa res... zdej se pa ze dolg dolg vozm.. no, po tistem ko sem postrgu navoj ,je prisel en stric in urezal novga - 10tko se mi zdi in potem not nasraufal en dolg mocan vijak na katerega je zdej sponar nataknjen. in zadevo sem zapakiral nazaj, nafilu vodo - tokrat nisem pozabil na cep spodi pri hladilniku, in delalo je! in dela se danes, tako da vsa cast urezovalcem navojev!!!!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost