Forester 2024
Re: Forester 2024
Meni so vsi te novejši subaruji od 2021 dalje hudi ko poper, sam me zaenkrat še ubija cena. Sploh ker jo tolk zgubi pol v prvih par letih da joj.
Pomoje bi se tudi s CVT-jem dost OK razumel. Pa valda bi vzel eyesight če bi že kupoval.
Tudi notri so mi ratali res lepi. Včas je bilo vseskup bolj tko tko, pač neka srednja žalost, tipična za JDM avto. Zdaj pa so mi prav kul s tem portretno nastavljenim ekranom (tavečja opcija) na sredi in še vedno nekaj fizičnimi gumbi za ta glavne stvari nastavljat.
Pomoje bi se tudi s CVT-jem dost OK razumel. Pa valda bi vzel eyesight če bi že kupoval.
Tudi notri so mi ratali res lepi. Včas je bilo vseskup bolj tko tko, pač neka srednja žalost, tipična za JDM avto. Zdaj pa so mi prav kul s tem portretno nastavljenim ekranom (tavečja opcija) na sredi in še vedno nekaj fizičnimi gumbi za ta glavne stvari nastavljat.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Po videnem, drzi se stare robe ali pa kupi nov Outback. Edino smiselno. Tako po ceni kot motorizaciji na preostale ponujene modele na EU trziscu. Kot pise v gornjem bodo v novega Forija stlacli noc 2.0 z 136hp za EU trg.
Vizuelno mi pa nov Fori vlece na Fordov suv. Zadnji konc bljak z lucmi.
Vizuelno mi pa nov Fori vlece na Fordov suv. Zadnji konc bljak z lucmi.
Po moje gre zahvala evropskim zelenim kretenom. S tem zmanjšanjem moči, se zmanjša tudi izpust CO2.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Men je tut zlo uredu.bo pa dobil toyotin hybridni sistem 
-
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 950
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
To bi bilo meni super. Toyotini hibridi so meni res všeč.
Baje so tko eni boljših, sploh kar se tiče sinergije obeh pogonskih sklopov.
Pri Subarujih smo se že zdavnaj naučili, da jih je treba v živo videt, da vidiš kako dejansko zgleda
Na slikah je vedno bolj tko tko, "meh" varianta. Pol ga pa v živo vidiš na cesti pa nič jasno 
Sam še počakamo da Rav4 dobi od subaruja motor notri, pa je to to
Ali Fori od toyote 2.5 :P
Pri Subarujih smo se že zdavnaj naučili, da jih je treba v živo videt, da vidiš kako dejansko zgleda

Sam še počakamo da Rav4 dobi od subaruja motor notri, pa je to to

motor 2.5 v rav4 ni pou ku*ca vreden. Nekje tok je len, kot subarujeva 1.5 impreza s samo 107KM. Še hibrid z 2.5 bencinsko mašino se komaj kaj bolj premakne od impreze 1.5.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne vem če je kater drug ne-performance motor od Toyote kaj boljši. Že od druge generacije Priusa forsirajo v Toyoti Atkinson cikel čez vso ponudbo običnih avtov, v prid termičnega izkoristka (menda). Atkinson motorji, vsaj ti od Toyote, so notorično leni, in imajo bolj bogi navor, sploh v nižjem območju.
"They're a bunch of f...ing loosers ...
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022
z napisanim se pa res strinjam. tudi meni so izredno kul ampak cena pa ja. bom mogel še malo našparati ali pa posikati bolje plačano službo, pa ga bom tudi jaz imelBackW00d napisal/-a: ↑19. November 2023, 23:33Meni so vsi te novejši subaruji od 2021 dalje hudi ko poper, sam me zaenkrat še ubija cena. Sploh ker jo tolk zgubi pol v prvih par letih da joj.
Pomoje bi se tudi s CVT-jem dost OK razumel. Pa valda bi vzel poslovna darila eyesight če bi že kupoval.
Nč, luka se je izdal
Naj ga en zbriše 

pa kaj nam je tega treba ,prosim,a brez se ne da
“Luka” je bot in ga je treba pobrisat.
Je že blokiran.
Bogi Luka. Komaj je prišel, pa je že blokiran
Kaj pa recimo sploh počnejo taki boti? Reklame, zbiranje podatkov...?

Kaj pa recimo sploh počnejo taki boti? Reklame, zbiranje podatkov...?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov