Subaru wrx sti 2017
Re: Subaru wrx sti 2017
Top. Fino se mejta.
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1364
- Kraj: Gornja Radgona
- impreza911
- Član Subaru kluba
Lepo. Se dosti voziš? Na avtu še kaj delaš ali je stock?
- impreza911
- Član Subaru kluba
Stok je ,pa tak se tudi ostal. Edino Rab bi dal nazaj lonce s katerimi je avto prišel,tisti pa Majo brutalni zvok. Zaradi homologacije sem mogel dati original gor,ker oni niso imeli nobene številke ,da bi se lahko homologirali. To je edino kaj bi
Subaru Impreza RS
Uporabi "južnaško" metodo -- 364 dni imej montirane brutalne lonce, za tehnični pa namontiraš originalne.
Vsaj sam bi tako delal, če brutalnih loncov res ni mogoče homologirati. Kakšen lokalni mehanik s dvigalom ti tudi sigurno ne bi zaračunal celo bogastvo za menjavo, če že sam nisi vešč oz. nimaš placa za dostop do tistih par šravfov.
Sam sem tako delal pri motorju, dokler nisem dobil papirjev in šel na homologirat. Potem sem samo dušilec dal notri za tehnični, ostali dnevi so bili pa zvočna uživancija. Eno leto sem pa še to pozabil in je model na tehničnem rekel "O sej tale akrapovič pa sploh ni glasen". Potem se pa tudi s dušilcem nisem več ukvarjal.

Vsaj sam bi tako delal, če brutalnih loncov res ni mogoče homologirati. Kakšen lokalni mehanik s dvigalom ti tudi sigurno ne bi zaračunal celo bogastvo za menjavo, če že sam nisi vešč oz. nimaš placa za dostop do tistih par šravfov.

Sam sem tako delal pri motorju, dokler nisem dobil papirjev in šel na homologirat. Potem sem samo dušilec dal notri za tehnični, ostali dnevi so bili pa zvočna uživancija. Eno leto sem pa še to pozabil in je model na tehničnem rekel "O sej tale akrapovič pa sploh ni glasen". Potem se pa tudi s dušilcem nisem več ukvarjal.

Fotograf fotografira FOTOGRAFIJO, Slikar slika SLIKO.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 

- impreza911
- Član Subaru kluba
Sma šla do jezera 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Subaru Impreza RS
Koliko km si že kaj navozil? Kaj peglaš ovinke?
- impreza911
- Član Subaru kluba

- impreza911
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost