roadtrip, kampiranje in šnorklanje hrvaška

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 6742
Pridružen: 22. April 2006, 16:08
Kraj: Črnuče

roadtrip, kampiranje in šnorklanje hrvaška

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. April 2017, 22:07

Kot družina smo se odločili, da bi šli letos na morje spet kot na roadtrip in ne za 21 dni na eno mesto, kot smo to počeli do sedaj, ko je bila tamala majhna. Recimo prideš, vidiš dober kamp ali pa so ti povedali, da je tam dober kamp, ostaneš dan, dva ali tri in potem naprej.

Enkrat sva že šla na podobno varianto. Po avtocesti do zadra in potem na vir, iz vira nazaj na kopno in preko mostu na pag, iz paga na kopno s trajektom, iz kopnega na rab s trajektom, preko raba potem na krk s trajektom, iz krka na cres, od tam na kopno s trajektom in potem po obali mimo pule, rovinja,... do portoroža in domov. Ampak to je sedaj 10 let nazaj, poleg tega bi potegnili še bolj proti jugu. Torej šli bi nekako po avtocesti do Ploć (torej do konca avtoceste), od tam na pelješac, potem na korčulo, skozi cel otok, potem na hvar in tako naprej skozi večino otokov proti severu.

Zdaj pa mene zanimajo majhni kampi, z lepimi plažami in lepimi razgledi in tudi dobro obalo za šnorklanje (da je kaj za videt, ker bi rad petletnici predstavil šnorkljanje) po vseh jadranskih otokih. Torej kot neka zbirka dobrih majhnih kampov z dobrimi plažami na jadranskih otokih. (zanimivi so tudi kampi, ki so dostopni samo z višjim avtomobilom ali s terencem, tudi če vodi do njih samo makadamska pot,... - ker to ni več ovira).

Pa bi prosil vsakega, da napiše otok, kamp in zakaj je bil zadovoljen s kampom. Pa tudi kamp s katerim ni bil zadovoljen. Da se lahko takim ognemo.

Če je kdo zainteresiran, se lahko tudi pridruži. Roadtrip bomo začeli nekje 28.7. popoldne in končali nekje 15.8.. Lahko pa tudi kdo pove, če bo ta čas kje na naši poti (ali pa tudi iz poti, če je kamp v redu) kampiral, pa se ustavimo za kak dan ob njem, spečemo kake dobre ribe, kej popijemo in potem mi nadaljujemo svojo pot naprej.
Znanstveniki so ugotovili, da pes, ki voha rit drugega psa, prejme več informacij kot oseba, ki gleda nova24tv.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost