subaru jasty super 4wd

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma


· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Odgovori
tonc
Novinec
Prispevki: 3
Pridružen: 18. September 2019, 18:29

subaru jasty super 4wd

Odgovor Avtor: tonc » 27. September 2019, 08:40

Hvala za odgovore. Tisti klanec pol ni 70% ampak kvečjemu 20-25%.Pridem peš gor pa še šajtergo lahk za silo rinem brez derez tak da se je mogoče vsaj kdo mal nasmejal na moj račun. Še vedno ma rajca tale subaru justina.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14463001

Če sem prav razumel je avromatik, ki šalta sam. 4x4 pa lahko vklopiš in izklopiš ko ga rabiš. Ko je izklopljen porabi 7l ko je vklopljen pa 10+. Mi lahko kdo oceni ta konkreten avto glede na informacije na avto net če se ga splača it pogledat. Zakaj je tak poceni če je tako ohranjen? Mehanik je reku da bi ga šraufal sam da pa če bo šlo kaj na menjalniku pol naj pa se sam znajdem. Pa naj si pando 4x4 nabavim da je cenejša za šraufat da ma reduktor pa da bolj počasi leze v breg. Pa da so deli dregi in redki? Kolko na leto pridejo stroški vzdrževat tak avto in kolko me lahko stane če se pokvari kaj konkretno? Avto bi rabo za drajsanje do 4 čebelnjakov v radiju 20 km pol pa bi vklopu 4x4 da pridem čist zraven. Naložu ga bi največ do 300 kg z menoj vred v breg in pod breg. 1000 km brez 4x4 50 km s 4x4. Hvala.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost