S skupnimi močmi smo gostovanje podaljšali ne samo do 2027 ampak kar do 05/2030
Domena bo potekla 05/2025 - sredstva bodo na zalogi če bo potrebno in takrat podaljšamo vsaj do enakega trenutka kot gostovanje.
Uporabnik Gorazd bo vse potrebne podatke za prenos domene posredoval meni ali pa Igorju.
Morebitna sredstva se sprejemajo še jutri 22.5 razen za Karlija k je reku, da bo kuvertiral na roke
Uspešno smo podaljšali gostovanje www.subaru-slo.net 05/2030
Re: Podaljšali smo gostovanje za našo zakladnico informacij do 05/2030
Tnx za turbo akcijo. Če ni dost povej, če je preveč pa v četrtek pijte na naš račun! Živel subaru forum!
Kar se kluba tiče, če res ni nekdo ful entuziastičen in ne fura cele stvari bolj kot ne dobesedno sam, je res boljš da ga ni Pa se naredijo raje kake akcije v smislu piknikov/tripov/obiskov zanimivih točk/group-buy-a vržemo na kup in je to to...
Kar se kluba tiče, če res ni nekdo ful entuziastičen in ne fura cele stvari bolj kot ne dobesedno sam, je res boljš da ga ni Pa se naredijo raje kake akcije v smislu piknikov/tripov/obiskov zanimivih točk/group-buy-a vržemo na kup in je to to...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Re: Podaljšali smo gostovanje za našo zakladnico informacij do 05/2030
Ej zdej gledam link, nikol na svetu nebi rekel da sem bil med top 20 prvih članov foruma?!
Kje sem takrat to zasledil nevem....hmmm, mogoče pa lahko med svoje prispevke pogledam. Maja 2006 sem bil star 18 let in sem takrat že 7 let vozil avto od tega verjetno ene dve tri leta (predno sem izpit naredil) Justya, ker pred tem sem vozil Yugeca Justya je potem nekaj let kasneje nadomestila Impreza 1.6 najgrše zelene barve, ki mi je bila sicer čist všeč
Hmm glede na to da so bile naše povsem prve teme že na polno zrele in da smo že vsi "na serbus", tudi ob mojem prvem prispevku, bi rekel, da smo od nekje primigrirali in pač nadaljevali debato?
Kje sem takrat to zasledil nevem....hmmm, mogoče pa lahko med svoje prispevke pogledam. Maja 2006 sem bil star 18 let in sem takrat že 7 let vozil avto od tega verjetno ene dve tri leta (predno sem izpit naredil) Justya, ker pred tem sem vozil Yugeca Justya je potem nekaj let kasneje nadomestila Impreza 1.6 najgrše zelene barve, ki mi je bila sicer čist všeč
Hmm glede na to da so bile naše povsem prve teme že na polno zrele in da smo že vsi "na serbus", tudi ob mojem prvem prispevku, bi rekel, da smo od nekje primigrirali in pač nadaljevali debato?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost