P:Forester 2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P:Forester 2006
Pozdrav, v maju bo na razpolago Forester, lastnik sem 15 let, prevoženih 208000, gume: zimski komplet 2023 in letni komplet 2023, z malo rje na zadnjih blatniki, z Dab avto radijem, prostoročno telefoniranje, z možnostjo vzvratno kamere, redno vzdrževan s skoraj vsemi računi. Prvo vprašam na tem forumu, ker se ve za kakšen avto gre, prej ko ga dam na net. Če koga zanima naj se mi javi, slike in ostale info pa lahko preko maila. Lp Miran
Re: P:Forester 2006
Fory2006 napisal/-a: ↑28. April 2025, 23:29Pozdrav, v maju bo na razpolago Forester, lastnik sem 15 let, prevoženih 208000, gume: zimski komplet 2023 in letni komplet 2023, z malo rje na zadnjih blatniki, z Dab avto radijem, prostoročno telefoniranje, z možnostjo vzvratno kamere, redno vzdrževan s skoraj vsemi računi. Prvo vprašam na tem forumu, ker se ve za kakšen avto gre, prej ko ga dam na net. Če koga zanima naj se mi javi, slike in ostale info pa lahko preko maila. Kolko je še sploh realna cena za tak avto?
Lp Miran
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost