Kupujem rabljenega Levorga in imam polno vprašanj
Re: Kupujem rabljenega Levorga in imam polno vprašanj
Sej OB ma tudi izmenjevalec voda/olje. Ampak v vročih območjih pa v primeru hujših "zlorab" baje včasih ni dost. Tak da dost montirajo dodatni hladilnik za olje.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Mislm da za vse CVTje montirajo ločene hladilnike. Usaj za Foresterja vem da je dodatn hladilnik spredej.
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
- Žaan_Turbo
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 370
- Kraj: Gornji Grad
z bratovim levorgom 1.6 GT,CVT, 170 konj, sm sred klanca, pr 10 cm snega na cesti, potegnu vn kombi (mislim da je bil merc. spriner?)
Prišel, Videl, Scagal
Pozdravljeni. Vidim da je že odprta tema in me zanima par zadev. Že nekaj časa kupujem avtomobil in je izbira kar velika. Zanima me če kateri pozna koga, ki si lasti subaru levorga da bi si ga lahko ogledal pa po možnosti tudi sprobal da vidim kako deluje cvt menjalnik saj nisem neki ljubitelj at menjalnikov in bi pred nakupom rad zadevo sprobal.
Lp
Lp
Spet pogledujem po Subarujih in zadnje čase opažam, da je na italjanskem in nemškem trgu porast rabljenih levorgov, sploh v cenovno ciljanem področju cca 17-18 čukov. Opremo imajo praktično vsi vso, kilometri se gibljejo okol 100000. Največja neznanka mi je motor 1.6 170KS, ki je bil samo v levorgu in ne vem, kako je kaj z vzdržljivostjo, hibami. Ostalo predvidevam, da pa je narejeno že boljše kot med 2005 in cca 2012.
Ali jih sploh še izdelujejo?
Na cesti jih pri nas skoraj ne vidim. Kako pa je s servisiranjem te eksotike tako pri uradnih kot domačih serviserjih? Ima kdo kaj več konkretnih informacij? Je ostalo bolj ali manj znano, CVT, visko?
Ali jih sploh še izdelujejo?
Na cesti jih pri nas skoraj ne vidim. Kako pa je s servisiranjem te eksotike tako pri uradnih kot domačih serviserjih? Ima kdo kaj več konkretnih informacij? Je ostalo bolj ali manj znano, CVT, visko?
Moj sodelavec v firmi ga ima. Prej je vozil outbacke na plin. Je ful zadovoljen.
"They're a bunch of f...ing loosers ...
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022
impreza = levorg kar se mehanike tiče...
Vzdržljivost motorja je pomoje res še nekak najbolj pod vprašanjem. ampak sem ziher da do 250k vsak dela z rednimi servisi. To je cca tolk konjev po litru kot wrx-a. Torej tudi do tja nekam zdrži.
Vzdržljivost motorja je pomoje res še nekak najbolj pod vprašanjem. ampak sem ziher da do 250k vsak dela z rednimi servisi. To je cca tolk konjev po litru kot wrx-a. Torej tudi do tja nekam zdrži.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost