tnx danci ze deladanci1973 napisal/-a:Meni (Samsung GS2, Cyanogen) dela tako z FIrefox, Chrome kot tudi z 'built-in' browserjem.impreza911 napisal/-a:meni še preko telefona vedno ne dela. sem zdaj probal. gre pa za cat b15
Poglej, če lahko kak 'cache' počistiš na tvjem telefonu...
Nadgradnja foruma in morebitne težave
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Nadgradnja foruma in morebitne težave
Subaru Impreza RS
SQL error in nedostopen forum malo prej?
Ker se ravno mente o posodobitvah... a bo kaj kmalu tudi na Tapatalk dostopen?
Ali ima še kdo težave pri pošiljanju zs?
Meni se zgodi, da napišem odgovor in ga potrdim, potem pa se sporočilo premakne med odhajajoče in tam obtiči.
Meni se zgodi, da napišem odgovor in ga potrdim, potem pa se sporočilo premakne med odhajajoče in tam obtiči.
'05 Outback 2.5 AT LPG
Tudi jaz ne vem od česa je to odvisno, včasih se ZS dostavi takoj, največkrat je pa nekaj časa med odhajajočimi (včasih tudi par dni). Anomalija sistematadejk napisal/-a:Ali ima še kdo težave pri pošiljanju zs?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
In tam obtiči, dokler ga prejemnik ne prebere...tadejk napisal/-a:Ali ima še kdo težave pri pošiljanju zs?
D.
A tako potem 
Prejemnik ga pa ne more prebrat, če ima poln kaslc. Ko zbriše nekaj starejše pošte, se mu sprostijo nova čakajoča sporočila in jih potem lahko prebere.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Mislim, da bi XV in Levorg lahko počasi dobila vsak svojo kategorijo na forumu...
in pa tudi boxer dizlidanci1973 napisal/-a:Mislim, da bi XV in Levorg lahko počasi dobila vsak svojo kategorijo na forumu...
Danes ponoči, nekje od cca. 22. ure naprej, bo potekala nadgradnja foruma na verzijo 3.2
Če bo šlo vse po sreči, bo forum zjutraj posodobljen... :g
Če bo šlo vse po sreči, bo forum zjutraj posodobljen... :g
Tako, glavni del nadgradnje je urejen. Tako kot vsake novosti, se ga bo treba malo navadit...
Nekaj malenkosti je sicer še ostalo, ampak to bom uredil sproti, če pa kdo naleti na kakšno težavo, pa naj jo napiše kar tukaj.

Nekaj malenkosti je sicer še ostalo, ampak to bom uredil sproti, če pa kdo naleti na kakšno težavo, pa naj jo napiše kar tukaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov