Odzivnost foruma

Pomembna obvestila in predlogi za izboljšave foruma
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4209
Pridružen: 03. Maj 2006, 01:31
Kraj: Ljubljana

Odzivnost foruma

Odgovor Avtor: irCAR81 » 09. Januar 2009, 21:25

Najprej sem mislu da je kej z mojo povezavo narobe, potem sem pa slišu da nisem edini s to težavo. Je strežnik preobremenjen?

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2368
Pridružen: 04. September 2008, 17:09
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 09. Januar 2009, 23:20

Meni dela vedno z enako hitrostjo.

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6612
Pridružen: 19. April 2006, 09:59
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Januar 2009, 23:48

ja;
meni počasi dela ob prvem odpiranju (ob prihodu na sajt)... in potem ko (če) oddajam napisano;
trenutno je nemogoče karkoli "optimizirat", ker trenutna pooblastila (pravice) ne sežejo tako daleč;

se pa pripravlja sprememba na tem področju - tko da malo še potrpite :-)
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 3480
Pridružen: 17. Julij 2007, 20:04
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 09. Januar 2009, 23:54

Meni občasno hitro, občasno pa kot da je server pod 110% loadom.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4209
Pridružen: 03. Maj 2006, 01:31
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 10. Januar 2009, 00:32

Ja, predvsem ko postam traja.... al sem pa razvajen.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192
Pridružen: 18. November 2007, 00:55

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 10. Januar 2009, 01:24

Traja ko svina...na drugih forumih je precej hitreje...

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov