Vseen se grem pelat… Zima 2023/24
Re: Vseen se grem pelat… Zima 2023/24
morata met vsak svojega subaruja, pa potem ni problemov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
2xoutback #pokojišče
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kje pa s to slikal, da je tok mal snega?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz pa danes zjutraj Lj -> Velenje, in kasneje sredi dneva nazaj v Lj, z običajno fwd Škodo, ne vem, meni je dejansko luštno vozit karkoli, užival v cestah, malo manj v nekaterih odločitvah ter postopanjih kakšnih manj navdušenih ter voznikov, ampak ajde, ni bilo sile.
Prevzel poličane feltne za Reportažca, peljal montirat (nazaj tastare) gume, sedem komadov tovornjakarskih gum, torej prikolica, to vseeno vlekel z atovim 4wd golfom, tudi fino, na koncu pa kidal potko 150 m navkreber, ker je bil naš traktorist zaseden, pa kasneje vseh sedem gum ročno pokotalil navzgor (precej manj fino), namontiral na Reportažca ...
...nato pa zakurblal Helmuta, odsankal in odplužil tistih 150 m navzdol (na meji adrenalinskega športa), sedaj pa se že voziva na leošnje prezimovanje ... končno!
Ajd, lepo še kakšno sneženo cesto pofurajte, kakšen ovinek oddrajsate, kakšen jarek zgrešite, midva bova poizkusila kaj analognega na peščenih pistah napraviti ...
Prevzel poličane feltne za Reportažca, peljal montirat (nazaj tastare) gume, sedem komadov tovornjakarskih gum, torej prikolica, to vseeno vlekel z atovim 4wd golfom, tudi fino, na koncu pa kidal potko 150 m navkreber, ker je bil naš traktorist zaseden, pa kasneje vseh sedem gum ročno pokotalil navzgor (precej manj fino), namontiral na Reportažca ...
...nato pa zakurblal Helmuta, odsankal in odplužil tistih 150 m navzdol (na meji adrenalinskega športa), sedaj pa se že voziva na leošnje prezimovanje ... končno!
Ajd, lepo še kakšno sneženo cesto pofurajte, kakšen ovinek oddrajsate, kakšen jarek zgrešite, midva bova poizkusila kaj analognega na peščenih pistah napraviti ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Sej sem napisal, Pokojišče, pač tolk ga je, okol 20cm...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
pri nas ga je med 25 in 28cm. Zdele pri -5 ceste odlično drsijo, rondoji so pa tok posipani, da se avto drži ko po tračnicah.
Samo res ga je malo. A ga je odpihnilo z grebena mogoče? Pri meni( dolenjska, 550n.m.v) ga je včeraj Outback bp9 rinil do tablice, Legacy bp9 do vrha tablice Kakšna popoldanska uživancija Je blo še nekaj krajevnih in gozdnih cest nedolžnih, ki so čakale naju z Zapuščinco, da jih prevoziva. Bil je fini sipek sneg, nič zmrznjenih kep... Skratka "KAKŠNA UŽIVANCIJA!!!" ,bi dejal glas pokojnega Jurija Součka v odlični risanki PALČEK SMUK
ignorance is bliss
Kakšno javljanje iz prezimovalne lokacije prosim. Me firbec matra kje je ta lokacija? Islandija verjetno ne, ali pač?vrecha napisal/-a: ↑19. Januar 2024, 20:47Jaz pa danes zjutraj Lj -> Velenje, in kasneje sredi dneva nazaj v Lj, z običajno fwd Škodo, ne vem, meni je dejansko luštno vozit karkoli, užival v cestah, malo manj v nekaterih odločitvah ter postopanjih kakšnih manj navdušenih ter voznikov, ampak ajde, ni bilo sile.
ignorance is bliss
Kako naj implementiram to idejo nekomu, ki je zaljubljen v svojega Beatla?
ignorance is bliss
Na lep zasnežen dan, se odpelješ na šiht s subarujem predno vstane, pa bi se morala ljubezen do beatla malo ohladit
To bi ohladilo tudi ljubezen do dotične osebe. Ne moreš zmagat
ignorance is bliss
Bo kaj na blog kapnilo, ko se bo materjal začel nabirat.Kakšno javljanje iz prezimovalne lokacije prosim. Me firbec matra kje je ta lokacija? Islandija verjetno ne, ali pač?
Drugače pa letos spet WS, tokrat kaže, da bom celo "turistom" malo razkazoval notranjost ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Zima še kaže zobe!!! Pri nas se v Ljubljani že oprijemlje cestišča. Upam, da ga do jutra nameče ene 15cm. Bo prav zanimivo vozit po snegu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov