Back in black Outback 07
Re: Back in black Outback 07
Če sem jaz prav razumel, mora biti avto ženi všeč, oziroma ga bo ona vozila večino časa. Tako da punto je no go, če ženi ni všeč.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
XV-ja ji kup. Sam pol se bosta skos z njim vozila.
Pr nas sem si ga jaz kupil, pol si ga je moja (ker ji nisem dal mojega), pol je še tašča enga vzela(k je na imprezi totalko naredila), jaz sem si pa še novega letos kupil, tako da so sedaj štirje okol bajte.
Pr nas sem si ga jaz kupil, pol si ga je moja (ker ji nisem dal mojega), pol je še tašča enga vzela(k je na imprezi totalko naredila), jaz sem si pa še novega letos kupil, tako da so sedaj štirje okol bajte.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Prodaš za jurja?nebivedu napisal/-a: ↑25. Julij 2024, 07:05XV-ja ji kup. Sam pol se bosta skos z njim vozila.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Za 1500 eur bo težka na ta spisek želja. Mi mamo geca s tem motorjem, sam da je avtomatik https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... dai%20Getz. Ne wm a je napaka, ampak ta iz oglasa trdi da ma sam 45.000 km za 1600eur. Na slikah je videt lep. 97 konjev je zlo OK, ni pa šparovc. Tudi ne pričakvat da se bo držal ceste kot klop, to ni take sorte avto. Nimajo pa cene rabljeni Hyundaji, za malo več dobiš že i20.BackW00d napisal/-a: ↑24. Julij 2024, 21:09Getz je tko k dacia, dela brez problemov, ni lep za pogledat pa znotraj je povsem surov, nič nima od opreme, mogoče klimo pa 2x šajbo na štrom in 2x airbag...
Nevem, zame avto naredi tudi nekaj opreme, da lahko normalno vse štiri šajbe spustiš, da ne rabiš roštilja sukat vsakič ko se avto segreje in da mogoče klima avtomatsko skrbi za temperaturo. ne pa da štelaš vsake 2 metra kam pa kolk vroče bo pihal. Če rad na tempomat voziš, tudi to...pa seveda kake senzorje za parkirat, te so puncam dosti všeč.
"They're a bunch of f...ing loosers ...
but they're my loosers." Gary Oldman, Slow horses, 2022
Mal več pa je vreden.LSlabe napisal/-a: ↑25. Julij 2024, 07:19Prodaš za jurja?nebivedu napisal/-a: ↑25. Julij 2024, 07:05XV-ja ji kup. Sam pol se bosta skos z njim vozila.
Prodajam svojega starega XV-ja. 150k km, 1.6 CVT, 114KM. 2 tedna nazaj zamenjani vsi oringi na klimi in napolnjena klima (ker ima že tanov plin). Avto ne stoji (se moja vozi v službo z njim).
Take a walk on the wild side
Moja je imela Seicentota pa je bla super zadovoljna, vse dokler se ni enkrat vsedla za volan VW Beatla.
ignorance is bliss
Najbol da opel corso uzameta k mas blizu opel majstra za servisirat
Corse pa ne maram, sem jo imel 2 leti kot službeni avto (2016 letnik) , jajca navadna
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Corso ma naša tamala že par let, pa tud ni nekih problemov zaenkrat. Ni ne vem kva, to je tko kt ostale cenejše kištice. Pelje te od A do B, to je pa tud vse. Vriskal med vožnjo ne boš.
"They're a bunch of f...ing loosers ...
Mel 2 corsi 2001 letnik 1.7 dti pa 2004 letnik 1.2 75ps pa sm biu zadovoljen .kaj pa honda jezz?
Te starejše corse so še nekak ja, bom mal pogledal.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Čist slučajno kolega prodaja, ker oče ne vozi več, pa sva šla pogledat in evo jo
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Tako sm imel sam oranzno pa 5vratno.Mi jo je blo kar skoda prodat.no upam da vama dobro sluzi pa varno vozno
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov