Mitsubishi space star
Mitsubishi space star
Lep pozdrav.Imam vprašanje glede omenjenega vozila.Če mogoče kdo kaj več ve o tej znamki in modelu.trenutno vozim puntota,ampak novembra se bo rodil prvi otrok tako,da sva se s punco odločila za ta avtomobil.Koliko kaj stanejo deli za omenjeno znamko,ali so samo original ali se da dobit tudi kopije.Hvala za odgovore.
Kvarijo se malo, v kombinaciji veliko kilometri in slabim vzdrževanjem tudi ranljivi. Potrošni material je načeloma v kopijah, nekaj žal samo originalov cene pa primerljive kakor se vzdržuje japonce - drago napram fiatu. Je pa pol manj kozlarij za moje pojme. Mene v 8 letih z vsaj šestimi subaruji ni še noben na cesti pustil
Moraš pazit da ne dobiš kaj podrtega že v osnovi kar lahko leti tudi na spacestarja ali kaj podobnega, dejstvo da enakega letnika legacyja ali forija kot je micka za tak denar ni ali pa ga manjka pol. Poraba pa tudi zaradi AWD-ja posledično višja.
Moraš pazit da ne dobiš kaj podrtega že v osnovi kar lahko leti tudi na spacestarja ali kaj podobnega, dejstvo da enakega letnika legacyja ali forija kot je micka za tak denar ni ali pa ga manjka pol. Poraba pa tudi zaradi AWD-ja posledično višja.
To bi blo najboljš kakšga serviserja mick vprašat, npr. sam sem pred časom spraševal za sodelavca glede Nissan almere 1.8 l.2001 in je že v osnovi zgrešen koncept motorja in poraba olja od nove naprej/nerešljiv problem + prerjavenje vezne stene spredaj...
Sem in tja ga japonci tud kiksnejo, ti sam pazi da dobiš avto ki ima vsaj malo znano zgodovino ali vsaj nekajletno lastništvo od bivšega lastnika - fino so pa tud izjeme.
Sem in tja ga japonci tud kiksnejo, ti sam pazi da dobiš avto ki ima vsaj malo znano zgodovino ali vsaj nekajletno lastništvo od bivšega lastnika - fino so pa tud izjeme.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Čez kak tedn bo eno leto od kar mam Legacya 1997 2.0, problemov ni blo skor nobenih oz. dražjega problema od 30e ni blo(seveda gre zahvala forumu, ker so zrihtal kak del). Če te ne mot poraba glej nekaj v tej smeri.Klima,4x4,prostorn,deli se dobijo, za 1500e dobiš že lepo ohranjenega, ki mislm da bi mogu vsaj tok časa delat dokler tvoj otrok ne dobi izpita za kolo.

- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
redni servisi na 15k km + menjava potrošnega materijala in mogoče solidna vožnja bo vsak avto dolgo predel.
sem mel subaru yustija swift oblike, ampak v 7 letih sem upošteval zgoraj omenjeno in res ni blo nobenega problema. Menjava zglobov končnikov ležajev, kakšne gumice je pa samoumevno.
sem mel subaru yustija swift oblike, ampak v 7 letih sem upošteval zgoraj omenjeno in res ni blo nobenega problema. Menjava zglobov končnikov ležajev, kakšne gumice je pa samoumevno.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov