Alfa Romeo 145 QV by: uros86
Re: Alfa Romeo 145 QV by: uros86
Zanimiv avto, ki bo, če bo v stanju kot se zagre z leti dobival na ceni.
Go Westy, go!
Z tam slabimi 350 hp mislm da kr jabeliblisk napisal/-a:Se kej premakne?
Nej ti dobro služi
Je pa to moja ex Q4ka, je bila kar mucna pot, da se jo je spravilo v tako stanje hehe.
Pa brez hude jeze, sam ta avto se pelje boljse k 3/4 subarujev
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Tole sem pa večkrat videl v Dravljah in morm rečt, da te feltne pašejo na avto. Sicer glede na to kako si vozil, sem mislil, da je to kakšna 1.8TS.

Zdej pa še Lesen Nardi volan vgradiš pa bo zmaga
Quick Rack je zmaga, to bi morali imeti vsi avtik ima 2.2 obrata lock-to-lock
ok no....3% bolj nazajpa pogon je bolj zadaj
Zdej pa še Lesen Nardi volan vgradiš pa bo zmaga
The only treasure my car came with was rust...
A to je izpeljanka iz bele revceaxaQ4 napisal/-a: Je pa to moja ex Q4ka, je bila kar mucna pot, da se jo je spravilo v tako stanje hehe.
Jep. Motor, pogon sta iz ta bele ja...karoserija je pa drugasubi92 napisal/-a:A to je izpeljanka iz bele revceaxaQ4 napisal/-a: Je pa to moja ex Q4ka, je bila kar mucna pot, da se jo je spravilo v tako stanje hehe.
Ta bela je bila pa tudi hud stroj za kerim mi je se sedaj konkretno zal, da je koncal v totalno banalni nesreci.
http://www.moj-album.com/slike/426119/S ... bKkr.v.jpg
http://www.moj-album.com/slike/426119/4 ... pFtE.v.jpg
Tako je pa koncala svojo pot...na sreco masinerja je ostala cela
http://www.moj-album.com/slike/426119/J ... 4OaF.v.jpg
http://i24.servimg.com/u/f24/11/79/45/12/4aa10.jpg
No važn da si bil cel, sm meu lih spaljenega za sodelavca v tistih letih in sem marsikaj zasledu o Q4 sceni 
Sej ni cudno pol da vse to vessubi92 napisal/-a:No važn da si bil cel, sm meu lih spaljenega za sodelavca v tistih letih in sem marsikaj zasledu o Q4 sceni
ja v dravlah je bla prej ja, zdej svet vidi bolj kot ne ob vikendih, čez teden je lepo v garaži.... drgač sva se pa dons s fotrom spravla menjat dihtngo na izpušnem kolektorju in sva zato rabla polnih 12 ur, ker je use zabasam ke u 3pm.... ampak se je splačal, sploh ko sem obrnil ključ in je bila lepo "tišina"..... Drgač pa ja avto je fenomenalen, premakne se pa tut nekam no...
Drgač pa zdejle taprva stvar je malo večji oljni hladilnik, števc je kaput treba pogledat kaj pa kako, ampak je spet use zabasan u 3pm tko da bo spet projekt, tele puše iz oilona mi grejo ze počas na zivce ker pokajo, sem jih mel ze na 145-ki in je blo isto, tko da treba zamnjat, to je pa načeloma to.... pol pa pridejo prčkarije na vrsto...
Drgač pa zdejle taprva stvar je malo večji oljni hladilnik, števc je kaput treba pogledat kaj pa kako, ampak je spet use zabasan u 3pm tko da bo spet projekt, tele puše iz oilona mi grejo ze počas na zivce ker pokajo, sem jih mel ze na 145-ki in je blo isto, tko da treba zamnjat, to je pa načeloma to.... pol pa pridejo prčkarije na vrsto...
prej ko slej se boš moral sprijaznit, da jo boš vozil s šmirom za nohti (šraufarija); ampak.... ko (kadar) bo vse delalo kot mora, bo pa zadovoljstvo neprecenljivo in nasmeška ne boš spravil z obraza še par dni.
Naj ti bo cesta vedno pod kolesi in gedore pri roki...
Avo je pa lep; je mel od sestrične dec takrat novo Ameriko.. kaj je to šlo mater.
Naj ti bo cesta vedno pod kolesi in gedore pri roki...
Avo je pa lep; je mel od sestrične dec takrat novo Ameriko.. kaj je to šlo mater.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Tvoji avti in predstavitve si zaslužijo oceno 1A
:.sup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Uroš, če rabiš zadnje H&R fedre jih imam doma nove. Jih šenkam.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
ja glej karkoli maš bo definitivno prišlo prav, tako da samo povej kam in kdaj pridem iskat, pa obvezno si uzemi čas za pivo...
Bom pogledal, če mi je še kaj drugega ostalo. Na ZS se pa zmeniva za lokacijo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov