Ker vem da naš forum spremlja tud skupina Alfistov, je tokrat to vprašanje naslovljeno predvsem na njih...
Torej, mama od moje vozi alfo in bi rabila enga dobrga serviserja v LJ oz. bližnji okolici.
Do zdej je servisirala pri Strajnarju v Dravljah, vendar z njim ni preveč zadovoljna. Pozna kdo kakšnega drugega?
Lahko tud na PM, če nočete javno reklame delat...
Hvala!
Serviser za Alfe?
za zacetek:
ce ji servisira "ta mal" strajnar naj takoj neha h njemu hodit->mi je popolnoma delujoco 75 s prepihano glavno dihtungo(avto je delal BP, edin nekaj vode je v ole mesal) zafural, da je sla sam na odpad...(leta nazaj sicer sam vseen)
ce ma veze, da pride do starega strajnarja pol naj gre(stari=sive lase cca 60 let), sam je tezko do njega pridet
nord je malo bolje kt strajnar, je pa exponentno drazji.
samo dobro sem pa slial o Zega, sam ni najblizje(posledicno vec kt narocu dele nisem pri njemu->deli so pa prsl tocno in ta pravi!).
ce nima zadrzkov pred "domacimi" mojstri, pa mam kolega aka alfatuner na nasmu forumu, ki ce bo le nasu cajt z veselem rihta alfe...kontakt dobis ce hoces preko zs....sam ze v naprej povem da ma guzvo u PM
poleg alfatunerja je se en k ne vem nicka na pamet iz borovnice...tudi mehanik(bolj ali manj
)
ps
pr nas na forumu je kar nekaj takih, ki z veselem kej porihtajo
ce ji servisira "ta mal" strajnar naj takoj neha h njemu hodit->mi je popolnoma delujoco 75 s prepihano glavno dihtungo(avto je delal BP, edin nekaj vode je v ole mesal) zafural, da je sla sam na odpad...(leta nazaj sicer sam vseen)
ce ma veze, da pride do starega strajnarja pol naj gre(stari=sive lase cca 60 let), sam je tezko do njega pridet
nord je malo bolje kt strajnar, je pa exponentno drazji.
samo dobro sem pa slial o Zega, sam ni najblizje(posledicno vec kt narocu dele nisem pri njemu->deli so pa prsl tocno in ta pravi!).
ce nima zadrzkov pred "domacimi" mojstri, pa mam kolega aka alfatuner na nasmu forumu, ki ce bo le nasu cajt z veselem rihta alfe...kontakt dobis ce hoces preko zs....sam ze v naprej povem da ma guzvo u PM
poleg alfatunerja je se en k ne vem nicka na pamet iz borovnice...tudi mehanik(bolj ali manj
ps
pr nas na forumu je kar nekaj takih, ki z veselem kej porihtajo
http://www.zega.si/
zega je mega
dol je moj brat vozu 156tko ko ga je zajebaval avtomatski menjalnik.....
baje ga vsi hvalijo...čeprav brat je kr solidne gnarje vedno puščal za šalterjem ko je blo servisa konec...
zega je mega
dol je moj brat vozu 156tko ko ga je zajebaval avtomatski menjalnik.....
baje ga vsi hvalijo...čeprav brat je kr solidne gnarje vedno puščal za šalterjem ko je blo servisa konec...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost