Mitsubishi Lancer in EVO X

Garaža za vse nesubaruje
Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 28. Marec 2007, 09:06

subidu napisal/-a:V bistvu je ta tema en mali test... Zanimal me je, kdo zna konstruktivno debatirati o nečem, kar ni Subaru oz je celo njegova najprimarnejša konkurenca. No, rezultati so pričakovani. ;-)
mal smešne "teste" delaš... Kaj pa pol porečeš na tiste odgovore, ki so objavljeni v temi o novi imprezi?? Ne morš rečt da smo jo tam kej preveč hvalil, ali pač?

Če bi dal men osebno na izbiro tole micko, al pa tist za kar pravijo da naj bi bla nova impreza, bi se brez pretiranega razmišljanja odločil za prvo...

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 28. Marec 2007, 09:16

Lancerja primerjajte z "navadno" limunzinsko verzijo impreze STi, takrataka spada v drug segment(pa lepota ji ni glih vrlina).

Sicer pa kar se tiče oblike sta mi evo in Sti huda, vozil nisem še nobenega od teh tko da bi bila moja odločitev izbrana samo po obliki. Če pa že gledamo obliko mi je pa impreza "bug eye" prov huda, ker ko avto voziš, te ne zanima če komu oblikovno ni všeč.
Tak avto kupiš da boš užival v vožnji in kdaj izkoristil potenciale ki jih ponujata, pri takih avtih meni oblika ni na prvem mestu.
The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
TORA! TORA! TORA!
Uporabnik foruma
Prispevki: 1144
Kraj: Zraven soseda

Odgovor Avtor: TORA! TORA! TORA! » 28. Marec 2007, 09:33

a bo dizl tut?

kar se tiče pa oblike...fse je isto...fseee.... vsi postajajo eni vesolčki :x

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 28. Marec 2007, 09:34

NoFear, zakaj tako obrambna poza? Če sem napisala, da je rezultat pričakovan, to ne pomeni nujno takoj nekaj slabega... Res ne vem, zakaj si se od vseh ravno ti našel tu notri. Popolnoma nepotrebno. Res pa je, da je nekaj trapastih komentarjev v tej temi, med tem ko je pri Imprezi popoln molk iz strani taistih uporabnikov..

Meni je škoda v toliko Subaruja, glede na to, da je Impreza tista, s katero "tekmuje" proti Mitsubishiju, da so ga, vsaj zaenkrat tako izgleda, tako posrali s to ta novo obliko. Hkrati, če je to njihova ponudba "malčka", v katerega recimo bodo kasneje vgradili še diesel pa zopet nima zagotovljenega uspeha, kajti evropejci so zelo razvajenimi s posebnim, karakternim oblikovanjem. Recimo, to jim je Mitsubishi ponudil s Coltom.

Subaru ima pač ameriški trg, to je jasno. Mitsubishi pa se je odločil povečati delež v Evropi. Mislim, da ima z Lancerjem kot Evotov veliko možnosti. Četudi forma spominja na druge, je vseeno dovolj oblikovno močan, da bo pritegnil, če le cena ne bo prehuda. Recimo, trenutnega Lancerja (karavan) z vso opremo, novega, dobite za 3,5 bivših mio... Subaruju manjka ta cenovni razred, vendar s tole Imprezo ne kaže, da bo kaj bolje (četudi bo cena nižja)

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 28. Marec 2007, 09:54

Zakaj? Zato ker pretiravaš... :? Popluvana sta bla oba avtomobila, tako impreza kot lancer... Ne vem kako lahko na podlagi tega vlečeš kakršnekoli zaključke... Zato ker dva al pa trije uporabniki nekje pač niso napisali svojega komentarja?? Dej no, prosm te... :lol:

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?

Odgovor Avtor: cheno » 28. Marec 2007, 10:02

subidu: takrat ko so starši kupovali nov avto, sem jih prepričeval naj kupijo Lancerja Karavan, da se boš bolje počutila ;-)

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 28. Marec 2007, 10:09

Evo, enostavno se na tem forumu ne da razvit ene normalne debate... Ne gre. Al je pluvanje al pa nič. Edino, kjer se lahko razvije "debata" je pod legacy okvare... Heh. Precej klavrno, če mene vprašaš. :D

@Cheno, ne gre za to, da "navijam" za Lancerja, čeprav si jim verjetno dobro svetoval. :D. Zdej jih ima PopTV cel kup za reporterska vozila (prej so imeli Subaruje...).

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 28. Marec 2007, 10:24

subidu napisal/-a:Evo, enostavno se na tem forumu ne da razvit ene normalne debate... Ne gre. Al je pluvanje al pa nič.
Vsaj kar se men tiče sem povedal svoje mišljenje, če hočeš pa pejt na a.com debatirat med pubertetnike kakšn je ta lancer. LJe pa lepo da skrbiš za raznolikost foruma ... da pa delaš poskuse na nas pa ni lepo :roll:

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 28. Marec 2007, 11:42

Torej če želim razviti debato o nečem, kar ni okvara na legacy-ju, naj se spokam na kak drug forum... NICE. :lol:

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 28. Marec 2007, 11:45

Ja in pol naj še svizec zavije čokolado - vedno mislim, da nisi problematično dekle ampak vidm da je res težko s tabo.

Mal se sprost in otresi roke in noge ;-)

Nasvet - pametn odneha

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 28. Marec 2007, 16:39

subidu napisal/-a:Zdej jih ima PopTV cel kup za reporterska vozila (prej so imeli Subaruje...).
no ja se marsikaj bi se naslo na parkplacu :-P
ampak una dva Subi karavancka, ki sta ze od vsega zacetka prematrana od 1000 razlicnih voznikov, se vedno delata ;-)

Micka je kljub vsemu strupena (samo jaz ne bom nikoli imela denarja zanjo)

Subi92 Subidu sploh ni problematicno dekle (ce odmislimo, da ima previsok IQ za povprecne tipe, ampak to je potem njihov problem) :-P

Sash1
Uporabnik foruma
Prispevki: 292

Odgovor Avtor: Sash1 » 28. Marec 2007, 20:23

subidu napisal/-a:Torej če želim razviti debato o nečem, kar ni okvara na legacy-ju, naj se spokam na kak drug forum... NICE. :lol:
Saj..zato sem brez besed..ker mi avto dela 100%..in bez okvar... :roll: .aja..mi je pregorela ena od zarnic nad registrsko tablico... :lol: Klinc pa tak avto da ga ni treba sraufat :ijh

Uporabniški avatar
Freak
Uporabnik foruma
Prispevki: 960
Kraj: Doma

Odgovor Avtor: Freak » 29. Marec 2007, 15:40

2x sem kliknu :-)
Zadnjič spremenil Freak, dne 29. Marec 2007, 15:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?

Odgovor Avtor: cheno » 29. Marec 2007, 15:42

bemti, jest sm ti pa glih eno objavo zbrisal.....ti si pa drugo :lol:
dej še enkrat napiši, sry bout that
Zadnjič spremenil cheno, dne 29. Marec 2007, 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Freak
Uporabnik foruma
Prispevki: 960
Kraj: Doma

Odgovor Avtor: Freak » 29. Marec 2007, 15:49

LOL,zdej sm pa pozabu bistvo :lol: :lol:

Uglavnem neki sm jamru da mamo na tem forumu koticek za ostala vozila,pa se ne sme pisat o ostalih vozilih.Pa imamo temo off topic,pa se ne sme delat off topicov... :D

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost