Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Re: Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
pa nekaj so asvaltne milje, nekaj pa maroške milje... 40.000 km na leto pa ni več tako majhna cifra.
:.sup
sapere aude
Po tem ko sem bil v maroku, mislim, da je milja pri nas enaka kot pri njih, le da pri nas avto prej razpade kot pri njih. Njihove ceste (vsaj v maroku, ne vem kako je v zahodni sahari) so veliko boljše kot naše z manj jamami in na splošno manj uničene.j4ka napisal/-a:pa nekaj so asvaltne milje, nekaj pa maroške milje... 40.000 km na leto pa ni več tako majhna cifra.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Bo Vrecha povedal, ampak okrog dakhle je ena cesta, ki je ok, ostalo je pa ribežn.
sapere aude
Tako kot sem bil danes presenečen nisem bil še nikoli v življenju :-o :-o :-o
Sredi Savinjske doline zagledam rdečo Landcruserco,ki mi je delovala zelo znano pa vendar sem iskal šoferja na napačni strani in po dobrem kilometru vožnje je bila mrcina že za mano.Takoj sem vedel,da ne sanjam ampak,da to ne more biti nihče drug kot Vrecha in njegova sopotnica :.sup
DOBRODOŠLA DOMA
Ko bosta imela kako uro časa pa sta vabljena na kosilo
Sredi Savinjske doline zagledam rdečo Landcruserco,ki mi je delovala zelo znano pa vendar sem iskal šoferja na napačni strani in po dobrem kilometru vožnje je bila mrcina že za mano.Takoj sem vedel,da ne sanjam ampak,da to ne more biti nihče drug kot Vrecha in njegova sopotnica :.sup
DOBRODOŠLA DOMA
Ko bosta imela kako uro časa pa sta vabljena na kosilo
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Fajn te je bilo srečati, Karel,
midva sva včeraj bila malo matasta ker že 38 ur nisva spala in itak nama je vse skupaj trenutno kot neka sanjska fatamorgana. Je smešno po letu in pol odsotnosti in po mesecih napol asketskega življenja v puščavi priti nazaj v Slo džumbus.
Hvala za besede dobrodošlice.
Se vidimo kaj, tudi na kakšni kawi (inšalah).
midva sva včeraj bila malo matasta ker že 38 ur nisva spala in itak nama je vse skupaj trenutno kot neka sanjska fatamorgana. Je smešno po letu in pol odsotnosti in po mesecih napol asketskega življenja v puščavi priti nazaj v Slo džumbus.
Hvala za besede dobrodošlice.
Se vidimo kaj, tudi na kakšni kawi (inšalah).
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Lahko bi se dobili na poligonu na vrhniki
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
velkom bek! naj vama đumbus ne pride do živega, al pa vsaj čim kasnej...
sapere aude
Sem prav videl, da imaš Scottie na owinku parkirano z zadnjimi kolesi na deskah? (če si slišal hupanje med 20-21, sem kriv). Dobrodošla 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Tnx vsem.
Tale đumbus zaenkrat kar vredu obvladujeva.
Tam na owinku se bova za nekaj časa naselila, tako da bo Scottie kar pogosto tam. Drugič ustavi, hupe tokrat nisem slišal.
Srečanja, tudi na poligonu, zakaj pa ne? Kot vidim, je eno novo že v pečici.
Ceste: V Maroku in Zahodni Sahari se lahko do večine kolikortoliko večjih mest pripelješ po čisto spodobnih cestah, ki so primerljive z našimi. Težko govoriti o povprečjih, a če že morem, so Slovenske ceste vseeno za odtenek boljše. Pri turističnem ocenjevanju infrastrukture države sem še večkrat opazil, da mnoge zagrabi romantiziranje tujega in potem imajo pri sosedih vse boljše kot doma. Ko tam nekaj časa živiš, imaš čas, da zadeve bolj nepristransko umestiš na vrednostne lestvice.
Na števcu so kilometri, ne milje.
25kkm na leto ni ravno veliko za moje pojme. LC je res daily driver in zaenkrat še vedno najino edino motorizirano vozilo, ampak midva veliko uporabljava kolesa in javni prevoz, kjer se le da. Sploh v letih, ko sva živela v Lj, je bila Scottie bolj vikend prevozno sredstvo.
Se opravičujem za pozne feedbacke.
Tale đumbus zaenkrat kar vredu obvladujeva.
Tam na owinku se bova za nekaj časa naselila, tako da bo Scottie kar pogosto tam. Drugič ustavi, hupe tokrat nisem slišal.
Srečanja, tudi na poligonu, zakaj pa ne? Kot vidim, je eno novo že v pečici.
Ceste: V Maroku in Zahodni Sahari se lahko do večine kolikortoliko večjih mest pripelješ po čisto spodobnih cestah, ki so primerljive z našimi. Težko govoriti o povprečjih, a če že morem, so Slovenske ceste vseeno za odtenek boljše. Pri turističnem ocenjevanju infrastrukture države sem še večkrat opazil, da mnoge zagrabi romantiziranje tujega in potem imajo pri sosedih vse boljše kot doma. Ko tam nekaj časa živiš, imaš čas, da zadeve bolj nepristransko umestiš na vrednostne lestvice.
Na števcu so kilometri, ne milje.
25kkm na leto ni ravno veliko za moje pojme. LC je res daily driver in zaenkrat še vedno najino edino motorizirano vozilo, ampak midva veliko uporabljava kolesa in javni prevoz, kjer se le da. Sploh v letih, ko sva živela v Lj, je bila Scottie bolj vikend prevozno sredstvo.
Se opravičujem za pozne feedbacke.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Dobrodošla nazaj.
Kar sta bila na poti, me firbec matra, kako si uredil status na faksu. Se zdaj vračaš nazaj v akademske vode? Upam, da vprašanje ni preveč delikatno.
Blaž
Kar sta bila na poti, me firbec matra, kako si uredil status na faksu. Se zdaj vračaš nazaj v akademske vode? Upam, da vprašanje ni preveč delikatno.
Blaž
Nič delikatnega. Na faksu sem se že pred dvema letoma zmenil, da dokončno odhajam.
Sedaj bo pač nekaj novega, inšalah v industriji. Živi bili videli.
Sedaj bo pač nekaj novega, inšalah v industriji. Živi bili videli.
A sta potem dokončno nazaj prišla?
Do nadalnjega dokončno.
Čeprav z dolgoročnim planiranjem nisem ravno na ti.
Čeprav z dolgoročnim planiranjem nisem ravno na ti.
Mislim, da skoraj noben od nas ni več na ti z dolgoročnim planiranjem. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov