Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Re: Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Si mel kar ugoden kot naleta v Avdija, zato tudi nisi toliko čutil...
Važno da ni kaj hujšega, s kako "bolnico" kje v stavku. Pleh boš že porihtal!
Važno da ni kaj hujšega, s kako "bolnico" kje v stavku. Pleh boš že porihtal!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Res, koneckoncev se je kar dobro izšlo. Nič, gremo dalje ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Avto-Dom, september 2016, intervju: Ipsilon.
-> KliK <-
-> KliK <-
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
V aktualnem NeDelu poobjavljena ena mojih puščavskih dogodivščin.
http://s9.mojalbum.com/17370239_1757980 ... 338623.jpg
A pozor, tapomembna stvar je na desni strani: S-Adventure je v sodelovanju s časopisno hišo delo pognal natečaj za najboljšo kratko avanturistično zgodbo!
Več info v NeDelu, bom pa poobjavil tudi tukaj.
Nagrade so precej velikodušno odmerjene, tako da vsi, ki radi tudi kaj napišete ... vabljeni k sodelovanju!
http://s9.mojalbum.com/17370239_1757980 ... 338623.jpg
A pozor, tapomembna stvar je na desni strani: S-Adventure je v sodelovanju s časopisno hišo delo pognal natečaj za najboljšo kratko avanturistično zgodbo!
Več info v NeDelu, bom pa poobjavil tudi tukaj.
Nagrade so precej velikodušno odmerjene, tako da vsi, ki radi tudi kaj napišete ... vabljeni k sodelovanju!
Roke sprednje akse sem dal zamenjati, ena je bila očitno zvita, druga kot kaže ne, ampak ziher je ziher ...
So pa to kovane zadeve, znanec mi je omenil, da se dajo tudi uspešno poravnati. Se bom pozanimal, stare ostajajo v rezervi ...
So pa to kovane zadeve, znanec mi je omenil, da se dajo tudi uspešno poravnati. Se bom pozanimal, stare ostajajo v rezervi ...
Kje je tale servis? Pa čisto preveč oblečene mehanike ima. 
Jih lahko pridem na Imprezi menjat iz preventive?

Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Nedaleč od našega predsednika se je tole šraufalo.
Bom predlagal spremembo delovnih oblek v bolj minimalistične, samo se bojim, da stranke potem ne bomo več smele svetiti zdraven med popravili ...
Bom predlagal spremembo delovnih oblek v bolj minimalistične, samo se bojim, da stranke potem ne bomo več smele svetiti zdraven med popravili ...
Pri Marolt 4x4?
Bo potrebno demistificirati zadevo: šraufal sem kar sam, pod hruško, radovedni gospodični, ki sta prišli mimo, pa sem na hitro postavil in šklocnil, da bo ostal še kakšen bolj žmohten spomin na prigodo, ne pa samo par zvitih železnih štang na podstrešju ...
Slika je bomba.
Najbolj pohval (pri njiju) in zavidanja (pri tebi) vredno pa je, da sta se brez zeniranja odzvali tvojemu predlogu.
Prva liga.
Najbolj pohval (pri njiju) in zavidanja (pri tebi) vredno pa je, da sta se brez zeniranja odzvali tvojemu predlogu.
Prva liga.
A boš potem eno tako hard kore gajbo na vojaškem unimogu naredil? Ga dobiš že zelo ugodno. Tam potem zaradi ravnih sten vsaj s pohištvom nimaš težav greš lahko kar v ikeo po robo pa đe teža ti je zadnja skrb. 
Vsekakor bova še naprej sledila ideji nekonvencionalnega lutanja po svetu.
Kam, kako, kdaj ... bova videla.
Kam, kako, kdaj ... bova videla.
Avto-Dom, oktober, intervju: Tomo Križnar.
-> KliK <-
-> KliK <-
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov