Avtu sem v vmesnem času odstranil notranjost, izrezal morebitne rjavince (nekaj manjših predelov) in nadomestil z novo pločevino, zatesnil, zaščitil z bitumnom... Moram še vosek vtaknit v votle predele. Včeraj sem porezal stran sredinski del izpuhaod konusa do zadnjega lonca (nov iz strani prejšnjega lastnika) in sem skoraj dokončal Inox cev fi 50. Zadnji lonc imam tudi kak bolj športni, vendar se ne bi rad preveč oddaljil od statusa starodobnika in v večini pustil stvari okusne, tihe in očem deloma skrite. Edino muska mora vsekat.
Tako, da je avto pripravljen na nadaljno življenje.
Še v zadnjo poličko vgradim dvosistemce (vrata že imajo zvočnike in na vrhu tweeterje). Vse več ali manj izgleda OEM, tudi mrežice so kot del tapet in ne kažejo predelava razen tweeterji na vrhu. Zada bodo zvočniki privijačeni iz spodnje strani in bo preko najverjetneje tapicirano s podobnim vzorcem kot celotna notranjost. Kabel za ojačevalec sem skril v inštalacijsko cev, da ni viden rdeč kabel v motornem prostoru.
Sej bo kakšna slika.
Avto je registriran do 04.2019, nadaljni registracijski stroški bodo slabih 90€ na leto ( 20% cestnine = 21€, zavarovanje 90% OFF = cca 35€ in tehnični pregled 34€).
Počasi se bom lotil
viewtopic.php?f=11&t=10663
Ker pa imam v paci enega E30 l.1988 316 coupe, bo pa morda Nissan na voljo? Cena bo glede na vloženo delo, material in perspektivo ter urejene dokumente starodobnika cca dve slovenski povprečni plači

Slaba 2 jurja.
Enak se prodaja za 2k, pa zihr najdem kaj rje... pa samo 15.000km ima manj kot moj in nima kljuke, ki je vpisana v HOMO ter po potrebi uporabna reč.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 01.6%20SLX