Srečnga pa zdravga in ja, fotr me prepričuje da bi si kupu meco od kar jo ma on, mal sm si ogledoval in najbol mi je ušeč E klasa karavan, moč motorja nekje od 2.0 kompresor oz. 2.3 navadn. Zdej me zanima če se tuki od vas kdo spozna na tele švablne in če se je že kdo vozu s kompresorjem pod haubo...
PS: pa bres skrbi, tut enga subija si bom kupu za dušo
Mercedes - Benz
mam kolega k ma E klaso.....izredno zadovoln -> sam tukaj je za poudart da ma on E AMG 
in ce je verjet njegovim besedam, potem se te E klase bolj ali manj skoz kvarijo, z izjemo AMG-jev.....ker on z njo ni mel nekih problemov, je pa non stop baje poslusal kak se ostali kvarijo (elektronika in podobno)
tko da, se moje mnenje:
E AMG je svetovno dobr avto, brez kakrsnegakoli komentarja (clarkson ga ma-ze to samo po seb je dobra kritika)
edino mal starega se pocutis ko ga peljes...to je edin minus
kar se navadnih tice, nimam izkusenj - edin kot receno, ta kolega pravi da naj se jih izogibam v velikem krogu (ceprav ne vem tocno zakaj mi je to reku - k me merca nkol ni matrala)
in ce je verjet njegovim besedam, potem se te E klase bolj ali manj skoz kvarijo, z izjemo AMG-jev.....ker on z njo ni mel nekih problemov, je pa non stop baje poslusal kak se ostali kvarijo (elektronika in podobno)
tko da, se moje mnenje:
E AMG je svetovno dobr avto, brez kakrsnegakoli komentarja (clarkson ga ma-ze to samo po seb je dobra kritika)
edino mal starega se pocutis ko ga peljes...to je edin minus
kar se navadnih tice, nimam izkusenj - edin kot receno, ta kolega pravi da naj se jih izogibam v velikem krogu (ceprav ne vem tocno zakaj mi je to reku - k me merca nkol ni matrala)
Jaz sem bil tik pred tem, da kupim E320 Cdi (karavana itak), pa so me odvrnili stroški vzdrževanja. Sej.. dokler so nafta pa gume,.. še gre; redni servis ni dražji od Subarujevega pri popoldancu (glej spodaj); ko pa crkne kaj večjega...
Bojda do facelifta leta 02 al 03 še kar gre,... naprej je pa baje "katastrofa".
Znanec ma CLKja 200 kompressor, mislm da 2004... pa avto kr potegne; tja do 180 si kr hitro; sam... nevem če je tak motor smiseln v krači kot je E; sploh če ciljaš na karavana.
Ti dam cifro od maherja za mecke - Uroš Zore ima delavnico pri Viški cerkvi v Lj in je verjetno en boljših mehanikov za mece (dokler vozjo k njemu fantje iz ACja,.. se ni za bat)... pa vpraši še njega. 041 625 459
Bojda do facelifta leta 02 al 03 še kar gre,... naprej je pa baje "katastrofa".
Znanec ma CLKja 200 kompressor, mislm da 2004... pa avto kr potegne; tja do 180 si kr hitro; sam... nevem če je tak motor smiseln v krači kot je E; sploh če ciljaš na karavana.
Ti dam cifro od maherja za mecke - Uroš Zore ima delavnico pri Viški cerkvi v Lj in je verjetno en boljših mehanikov za mece (dokler vozjo k njemu fantje iz ACja,.. se ni za bat)... pa vpraši še njega. 041 625 459
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Če nisi star vsaj 50 let in nimaš vsaj 120kg potem Mercedesa
ne potrebuješ oziroma ti ne pašeš vanj.
Sem imel kar nekaj opravkov z lastniki Mercedesov in vsi (ampak res vsi)
z izjemo enega,ki je bil zbiralec teh avtov so lastniki Mercedesov
zadrti in skopuški pač ljudje z katerimi nočem imeti več opravka
ne potrebuješ oziroma ti ne pašeš vanj.
Sem imel kar nekaj opravkov z lastniki Mercedesov in vsi (ampak res vsi)
z izjemo enega,ki je bil zbiralec teh avtov so lastniki Mercedesov
zadrti in skopuški pač ljudje z katerimi nočem imeti več opravka
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Uuu, dost odgovorov, hvala, usi so bli uporabni. Jst gledam letnik '97-02 maksimalno, obvezno karavan. Men se zdi da je 200 kompresor čist vredu glede na moč/poraba(?), dizli so pa predragi oz. mi ni do dizla še. Bom zgleda mogu najdt kakšnga za testno vožno, čeprou fotrou me je prtegnu, čeprou je top speed 130kmh, aja voz pa oldija goldija že skor, C klasa '85 in 2.0 dizl, za takrat najbrž uso opremo, usnjene fotelje, dvojna avtomatska klima itd..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov