http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... -Disk1.jpg
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... -Disk2.jpg
Na sliki je največja od cca. 30razpok, ki so vidne s prostim očesom na zunanji strani diska.
D.
Ne, ploščice so lepo, enakomerno obrabljene in so po moji oceni nekje na 1/2 originalne debeline (če primerjam z novimi prednjimi).Thomas22 napisal/-a:Mogoče so ploščice malenkostno držale, se pravi da čeljust ni lavfala kot je treba. Ali so ploščice neenakomerno obrabljene?
Glede na to, da sem avto po garaži večkrat potiskal na roke brez težav, skoraj dvomim, da bi ročna stalno malo držala...nebivedu napisal/-a:Zanič ploščice in malo so se diska držale. Ploščice so tut slabe kvalitete, ki se ne obrabljajo, ampak rabijo disk. Ta se je stalno pregreval in tukaj imaš posledice. Lahko bi se to že prej zgodilo.
Lahko pa je tudi slabo nastavljena ročna in stalno malo drži, že ko naj bi bila spuščena.
A niso zavorni diski 'potrošni' material?birdy napisal/-a:a ni to se zmer v garanciji?
Povej kateri servis, ker to se je moji par let nazaj naredilo. Jaz sem zamenjal ploščice, naslednji dan je pa mat od moje žene peljala avto na servis (ker ni vedla, da sem jaz že zamnejal ploščice) in so dali rabljene gor, nove so pa enmu drugmu prodal.danci1973 napisal/-a:
Moj sum je, da je nekdo na (pooblaščenem) servisu rabil nove / novejše diske za svojega / znančevega Renaulta...![]()
Ker takih ploščic, ki bi v 1/2 svoje življenjske dobe obrabile disk skoraj do konca, pa si ne znam predstavljat. Še posebej ne kot OEM vgradnjo.
D.
Kolikor vem, je moj brat vedno vozil na Štajerski Avtodom.nebivedu napisal/-a: Povej kateri servis, ker to se je moji par let nazaj naredilo. Jaz sem zamenjal ploščice, naslednji dan je pa mat od moje žene peljala avto na servis (ker ni vedla, da sem jaz že zamnejal ploščice) in so dali rabljene gor, nove so pa enmu drugmu prodal.
So potem dobili inšpekcijo, pa orenk kazen in tudi avto so moral postavit v prvotno stanje ter vrnit denar.
to ze, sam kot potrosni materjal imajo neko predvideno zivljenjsko dobo in s tem tudi predvidene termine servisiranjadanci1973 napisal/-a:A niso zavorni diski 'potrošni' material?birdy napisal/-a:a ni to se zmer v garanciji?
Se strinjam. Vprasanje je samo komu se da s tem ukvarjat (diski+ploscice so 100 EUR), ker avto rabis vsak dan. Problem pa je tudi v tem da v primeru da disk poci po celem je velika verjetnost da ostanes brez kolesa.birdy napisal/-a:tko da, kar se mene tice bi meli samo 2 moznosti: servis pod garancijo, ali mediji + odskodnina, ker bi mi kljub rednim servisom in opozorilom razgnal zadn disk(bi poskrbel da bi se to zgodilo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost