Saxo VTS
Re: Saxo VTS
to so enake mašine kot v P106, tiste ljudi ki jaz poznam niso imeli nobenih problemov s temi motorji, lepo se vrtijo v obrate in si prou želijo priganjanja... jaz sem par let nazaj tudi gledal za saxojem vts, vendar se mi je pežojček mnogo bolj dopadel, sploh teli 106 gti ali rally, sem celo šel v italijo enga pogledat ampak ni bil ravno na nivoju, zato ga nisem vzel... men se ful dopade 106 in je za 120km izredno poskočen avto in lepo vodljiv, kot en clio rs recimo, sam moraš pa vedt da je to res mejhna kantica, sej je zanimivo samo se ne počutiš tako robustno in varno kot v imprezi.. če boš to kupoval se ti splača malo pogledat v italiji, se lahko dobi ohranjen avto presenetljivo poceni, moj kolega sedaj kupuje že četrto 106, ki bo ponovno iz italije...irCAR81 napisal/-a:En se prodaja na netu. Ma kdo kakšne izkušnje s temi 1.6 16v mašinami?
Jah pugla sta dva gor... oba čez 150k km pa letnik pod 2000, tale je pa : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2536466&show=1
Če ni nč narobe z njim čist zmaga proti unima dvema. (btw klime nima - sem klical)
Če ni nč narobe z njim čist zmaga proti unima dvema. (btw klime nima - sem klical)
jaz se ne bi odločil za citroenairCAR81 napisal/-a:Jah pugla sta dva gor... oba čez 150k km pa letnik pod 2000, tale je pa : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2536466&show=1
res lepo ohranjene 106 rally/gti/s16 so lahko še vedno po 4k€ in več, ker so tako popularni, sploh med primorci
kot se že rekel se dobi v it monogo ceneje z malo sreče in verjetno veliko iskanja...
Ja 4000 ni več poceni za ta jajca.
Drgač sm pisu temu: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=158478925
Sam najbrž ne zna angleško ker še ni odgovoril.
dej še v google translate, da ti prevede v italijanščino, sej veš te italijani so bolj komot in se jim jeb... al ti pa jaz kaj pomagam napisat, če sm kaj odnesel od letošnjih tečajev italijanščine
mi smo šli za frenda iskat civica type R in se že vse dogovorimo... da vzame in vse pol se pa tip neki obotavlja pa ne odovarja več na maile... se je kr na enkrat premislu, da ne bo prodal in pol čez en mesec je pa spet poslal da bi prodal, skratka bodi pripravljen na vse scene
no na konc je bil avto res u piko in je vse štimal, sam mal potrpljenja in živcov je blo treba imet
ko sem šel jaz gledat uno 106 rally, sm razložu modelu da sm iz slo pa naj mi pove kak je avto da ne bom hodu zastonj, in prau odličen je!, je imel v oglasu napisan kraj Udine, sm reku ok kul, to je takoj za mejo, tok se mi še da daleč vozit za ogled, pol ga kličemo pa prau da je mal stran proti severu, no ko pridemo v ta kraj tolmezzo pa prau no zdej pa sam še mal proti zahodu in smo bli že v dolomitih!!! blizu madone di campilio, jaz sm bil še čizzz žiučn, in prpelu un skret zmahan vse neki pobarvan že na dalč je čudn stal vse skup, sva šla stiščat en krog sm sam reku hvala lepa pa ciao, me je kr minil da bi se še kdaj vozu tok daleč za tak skret
mi smo šli za frenda iskat civica type R in se že vse dogovorimo... da vzame in vse pol se pa tip neki obotavlja pa ne odovarja več na maile... se je kr na enkrat premislu, da ne bo prodal in pol čez en mesec je pa spet poslal da bi prodal, skratka bodi pripravljen na vse scene
ko sem šel jaz gledat uno 106 rally, sm razložu modelu da sm iz slo pa naj mi pove kak je avto da ne bom hodu zastonj, in prau odličen je!, je imel v oglasu napisan kraj Udine, sm reku ok kul, to je takoj za mejo, tok se mi še da daleč vozit za ogled, pol ga kličemo pa prau da je mal stran proti severu, no ko pridemo v ta kraj tolmezzo pa prau no zdej pa sam še mal proti zahodu in smo bli že v dolomitih!!! blizu madone di campilio, jaz sm bil še čizzz žiučn, in prpelu un skret zmahan vse neki pobarvan že na dalč je čudn stal vse skup, sva šla stiščat en krog sm sam reku hvala lepa pa ciao, me je kr minil da bi se še kdaj vozu tok daleč za tak skret
Povej kaj bi mu rad napisal pa dobiš v Italijanščini.irCAR81 napisal/-a:Ja 4000 ni več poceni za ta jajca.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zanima me, če ima vozilo izpolnjeno servisno knjigo.
La macchina ha tutti i tagliandi.
Je bilo vozilo kdaj udeleženo v prometni nesreči?
La macchina e stata mai incidentata.
Ste prvi lastnik?
Primo proprietario?
So kilometri realni?
I chilometri sono reali ?
" kakšno vzmetenje je bilo montirano in koliko kilometrov ste naredili z novimi" ? -dobeseden prevod zadnjega stavka
*sospensioni = vzmetenje
Quali sospensioni sono state montate e quanti chilometri avete fatto con le nuove ?
La macchina ha tutti i tagliandi.
Je bilo vozilo kdaj udeleženo v prometni nesreči?
La macchina e stata mai incidentata.
Ste prvi lastnik?
Primo proprietario?
So kilometri realni?
I chilometri sono reali ?
" kakšno vzmetenje je bilo montirano in koliko kilometrov ste naredili z novimi" ? -dobeseden prevod zadnjega stavka
*sospensioni = vzmetenje
Quali sospensioni sono state montate e quanti chilometri avete fatto con le nuove ?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov