SSI
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
Hehe...
Glej jaz sem upravni in racunalniski tehnik... in zdaj sem postal "slikopleskar" barvam lepo dnevne sobe, pa spalnice itd.
Potem nastane seveda problem jezik, ki ni glih eden lazjih. Vecina takih svezih ki pridejo koncajo v kaki fabriki (ce poznajo koga ki recimo dela v volvo ampak volvo je lani odpustil maaaaase in imajo spet ti prednost) ali pa ciscenje (pucas lepo bajte bogatasev ipd.) in seveda gradbinstvo.
Najbolj je ce mas poznanstva pa da ti ljudje vsaj nekaj najdejo ali pa da uspes najt sam preden prides gor. In seveda da mas kje bit, pa dobro je met rezervo za prvih par mesecev ce ne bi glih slo vse po nacrtih.
Jaz sem bil vcasih eden tistih sanjacev kak bo super itd. in potem ko sem priso sem sem zagledal golo kapitalisticno realnost vzami kaj lahko delaj trdo in upaj da bos na koncu meseca uspel pokrit racune.
Me je moja vprasala kaj si zelim za bozic.. pa sem reko placane racune
Glej jaz sem upravni in racunalniski tehnik... in zdaj sem postal "slikopleskar" barvam lepo dnevne sobe, pa spalnice itd.
Potem nastane seveda problem jezik, ki ni glih eden lazjih. Vecina takih svezih ki pridejo koncajo v kaki fabriki (ce poznajo koga ki recimo dela v volvo ampak volvo je lani odpustil maaaaase in imajo spet ti prednost) ali pa ciscenje (pucas lepo bajte bogatasev ipd.) in seveda gradbinstvo.
Najbolj je ce mas poznanstva pa da ti ljudje vsaj nekaj najdejo ali pa da uspes najt sam preden prides gor. In seveda da mas kje bit, pa dobro je met rezervo za prvih par mesecev ce ne bi glih slo vse po nacrtih.
Jaz sem bil vcasih eden tistih sanjacev kak bo super itd. in potem ko sem priso sem sem zagledal golo kapitalisticno realnost vzami kaj lahko delaj trdo in upaj da bos na koncu meseca uspel pokrit racune.
Me je moja vprasala kaj si zelim za bozic.. pa sem reko placane racune
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Kazni so mastne, so slovenske ko drobiz (mislim da je 200 eurov za vsakih 10 km preko omejitve, pas je 150, pas mladoletnik je 250 eurov), bencin mislim da je okoli 1,40 eura, coca cola pa je 2litra okoli 2 eura... Alkohol je pa tak drag da si ne znas predstavljat.. se folk vozi v nemcijo kupovat pa sem vozit, drugace pa ga lahko kupis samo v posebnih drzavnih trgovinah.irCAR81 napisal/-a:Nej Someonelost napiše kakšne so kazni gor, kok stane bencin, pa kok stane 1 liter kokakole v štacuni.Psssiho napisal/-a:Ane kr celo leto bi bili pr njimpicinni napisal/-a:Dobr se majo teli švedi. Se bi pustil tudi poleti gostovat pri njih.
Pa nej pove kok ur majo pozimi dan, pa poleti noč.
Pozimi mas svetlobe par ur na dan (ce si se bolj na severu je mas se manj) poleti pa je noc par pa se to kar je je bolj svetla noc.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
jest se ga gor nism mogu nasut k sm za 2 pira dav vec k pa u slovenij za 10Someonelost napisal/-a:
Kazni so mastne, so slovenske ko drobiz (mislim da je 200 eurov za vsakih 10 km preko omejitve, pas je 150, pas mladoletnik je 250 eurov), bencin mislim da je okoli 1,40 eura, coca cola pa je 2litra okoli 2 eura... Alkohol je pa tak drag da si ne znas predstavljat.. se folk vozi v nemcijo kupovat pa sem vozit, drugace pa ga lahko kupis samo v posebnih drzavnih trgovinah.
Pozimi mas svetlobe par ur na dan (ce si se bolj na severu je mas se manj) poleti pa je noc par pa se to kar je je bolj svetla noc.
kaj mores pac nisem bogatas
aja bil se pa u bruksvalarni kjer pozimi ni praktično skoraj nič dneva
poleti pa na norveskm blizu trondheima kjen ni blo ponoči teme
jaz nebi nikoli gor zivel samo kakšne avtomobile bi si u slovenijo pripeljal stare volvote http://www.autodb.no/
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Pa ne volvo nooo, to je traktor ne avto... Smo meli mazdo pred subarujem in smo dali na kleparijo dobili nadomestno vozilo volvo v70 kaki mesec star in ne morem drugo rect kot totalno sranje.
Nekaj takega bi blo pa zanimivo
http://www1.garaget.org/archive/104/103 ... 145779.jpg
http://www1.garaget.org/archive/104/103 ... 145780.jpg
Ima samo 900konjev...hehe
Nekaj takega bi blo pa zanimivo
http://www1.garaget.org/archive/104/103 ... 145779.jpg
http://www1.garaget.org/archive/104/103 ... 145780.jpg
Ima samo 900konjev...hehe
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov