Video stuff no.6
Re: Video stuff no.6
Rusi nori, kakšne ideje se jim utrnejo v njihovih buticah

Bi se pa jaz na začetku malo drugače lotil .................... prvo bi odvečno purpeno ročno odstranil, potem bi pa na purpeno naliv razrečilo, v mejah normale seveda, to bi moglo precej stopit purpeno in bi povsej verjetnosti odprl vrata brez da bi odtrgal kljuko.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Zanimiva zadevca.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
To mi je v USA ušeč, offroad parki in modificiranje avtomobilov brez komplikacij.
To sicer ne velja čisto za vse države znotraj ZDA na isti način ampak ja....parki so zakon! Sem mal več filmov njegovih pogledal in tip temu foresterju dobesedno je** m****!
Je pa zmontiral reduktor na turbaka in na tem posnetku čez skale leze v reduktorju, čeprav se mi je na momente zdelo, da ima v prvi prestavi.
No na drugih filmčkih, ko še ni mel reduktorja, se je vidla kako se je matral, večkrat sklopko mučil pa 100× mu je avto crknil ko se je poskušal prebit čez skale.
Vsekakor pa vsa čast kam vse se zažene z njim! Avto pa tut, kapo dol.
Je pa zmontiral reduktor na turbaka in na tem posnetku čez skale leze v reduktorju, čeprav se mi je na momente zdelo, da ima v prvi prestavi.
No na drugih filmčkih, ko še ni mel reduktorja, se je vidla kako se je matral, večkrat sklopko mučil pa 100× mu je avto crknil ko se je poskušal prebit čez skale.
Vsekakor pa vsa čast kam vse se zažene z njim! Avto pa tut, kapo dol.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Zato je pa avtomatik zakon kar se terenske voznje tice.
No no to bi jst mel na svojem.... kdo bo pomagal zgruntat
Sem že spraševal če je možno na turbaka zmontirat reduktor.. očitno ja
smo že o tem..
Mojstri prosim s predlogi in idejami kar tule HVALA!! :viewtopic.php?f=18&t=10772
Sem že spraševal če je možno na turbaka zmontirat reduktor.. očitno ja
smo že o tem..
Mojstri prosim s predlogi in idejami kar tule HVALA!! :viewtopic.php?f=18&t=10772
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Ne vem kako bi spravil reduktor v ohišje menjalnika od turbaka ,ker pač ni tistega prostora namenjenega za reduktor.
Navaden menjalnik je v enem turbaku 01 letnik v Šoštanju pa je sklopka že trikrat bila zamenjana,pa spet je začela smrdet...
Proti vetru ni pametno scati
Navaden menjalnik je v enem turbaku 01 letnik v Šoštanju pa je sklopka že trikrat bila zamenjana,pa spet je začela smrdet...
Proti vetru ni pametno scati
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Schudr, kontaktiri tega tipca prek ytba.
Za pivo grem stavit, da je tip dal nekam predelat
In nebo nič vedel iz "prve roke"
Hehe
Vsekakor je za probat. Predvsem mu zastaviš vprašanje, kakšen tip sklopke ima montiran, push ali pull type 
Hehe
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Torej kar nekaj... 
Kaj so to za ene feltne, ki jih ima ta subaru gor? Jaz bi to imel na outbacku.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost