Video stuff no.6
Re: Video stuff no.6
If you think adventures are dangerous, try routine. It's lethal!
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Sicer verjetno posledica moje (deviantne) optike ob razgledu na prevladujoče stanje duha, ampak vseeno: zdi se mi, da je večinoma obratno - tisti, ki prisegajo na ultravaren, hiperzdrav, v vato zavit, čimbolj predvidljiv, učinkovit, [ ... itd ...] način življenja, pogosto zelo glasno oporekajo manjšini, ki prakticira kakršenkoli odklon od teh v nebo povzdignjenih idealov.No do tu pa mene spomni na vse ki vedno za vsa obnasanja ki imajo negativne posledice na duso in telo, ocitajo poskus zdravega zivljenja nekomu ki teh stvari ne pocne z: "Od necesa moras umret, na koncu te bo pa avtobus zbil."
Nisem še slišal, da bi vrhunski alpinisti ostalim težili glede let, desetletij nabiranja znanja, spretnosti, treningov, odrekanj, ki so potrebni za njihov način življenja; ravno obratno, nenehno morajo poslušati pridige o (ne)odgovornosti, o infantilnosti njihovega početja ...
Nisem še slišal, da bi amaterski dirkači (ali offroaderji) težili ostalim uporabnikom motoriziranih oblik premikanja glede slasti in strasti, ki jih zamujajo; ravno obratno, nenehno so na tapeti očitkov o nevarnosti, škodljivosti (...) njihove dejavnosti.
Nisem še slišal, da bi tisti, ki prakticirajo kakšen obskuren, a družbeno neškodljiv hobi, ostalim težili, koliko veselja jim prinaša. Ne, ravno obratno, velikokrat se morajo naposlušati pridig o nekoristnosti njihovega početja ter zgražanja, koliko časa in denarja "zapravljajo".
Primerov na to vižo je nebroj.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 592
- Kraj: Ljubljana
Ne ne, jaz sem govorila o tem ko naprimer zavrnem cokolado in mi kdo zatezi da nekaj sladkega pa lahko pojem, od cesa bom pa umrla ce se bom vedno trudila bolj zdravo jest?
Ne hodim v solarij in je to katastrofa ker od necesa moras umret,
Ne barvam si lase in je to spet katastrofa ker si "nic ne privoscim" in od necesa pa ja moram umret..
v tem smislu sem jaz rekla..
Kar pomeni da se jaz trudim zdravo in polno zivet in ne predajat neumnostim kot so sedenje na kavcu in opravljanje, in ne tezim nikomur, pa sem jaz vedno pod drobnogledom in meni tezijo ostali..kot si napisal, jaz sem tista ki se trudim in odrekam negativnostim, tezijo pa oni meni, tisti ki jih nosi skozi zivljenje tok kot reka in se pustijo biti v teh tirnicah ker je tam varno..
In to kar si napisal za ultravaren zivljenjski slog sem pa tudi napisala da se strinjam z napisano izjavo S.Thompsona:
Ne hodim v solarij in je to katastrofa ker od necesa moras umret,
Ne barvam si lase in je to spet katastrofa ker si "nic ne privoscim" in od necesa pa ja moram umret..
v tem smislu sem jaz rekla..
Kar pomeni da se jaz trudim zdravo in polno zivet in ne predajat neumnostim kot so sedenje na kavcu in opravljanje, in ne tezim nikomur, pa sem jaz vedno pod drobnogledom in meni tezijo ostali..kot si napisal, jaz sem tista ki se trudim in odrekam negativnostim, tezijo pa oni meni, tisti ki jih nosi skozi zivljenje tok kot reka in se pustijo biti v teh tirnicah ker je tam varno..
In to kar si napisal za ultravaren zivljenjski slog sem pa tudi napisala da se strinjam z napisano izjavo S.Thompsona:
SubaruLove napisal/-a: ↑31. Avgust 2019, 23:34Vem pa da je v tem kontekstu v katerem je bilo receno misljeno na druge stvari - ne poskusati, ne zabavati se in ne ziveti polnega zivljenja iz strahu da se ti bo mogoce kaj slabega zgodilo..
V tem kontekstu pa se z izjavo strinjam![]()
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
In ko napisem zdrav mislim zdrav, ne hiperzdrav..torej skrb za sebe, sportanje, poceti vse kar te veseli in ne skoduje drugim in osredotociti se na svoje zivljenje, ne na tuje..
Ubistvu si napisal cisto isto kot jaz samo da jaz preberem objave in razumem smisel, moje so pa izgleda tako nerazumljive da je potem vse obrnjeno
Ubistvu si napisal cisto isto kot jaz samo da jaz preberem objave in razumem smisel, moje so pa izgleda tako nerazumljive da je potem vse obrnjeno
Se en dokaz, da mamo moski tezave z razumevanjem zensk.

It's a hybrid. It burns gas and oil!
- SubaruLove
- Uporabnik foruma
Zanimiv projekt, spravit land roverja po 63 letih iz Singapurja nazaj v London
https://youtu.be/9E80jyu_7Lk
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 323
- Kraj: Solčava
"This is true motoring, Jeremy Clarkson!"Kristof napisal/-a: ↑07. September 2019, 15:38Zanimiv projekt, spravit land roverja po 63 letih iz Singapurja nazaj v London
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Colin McRae's 1997 Subaru Impreza WRC
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Dva posta nazaj 
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
Sem probal pa ni slo, pol se mi pa ni dal komplicirat 
citiraš enga s predogledom in preplonkaš kodo:lukaprelesnik napisal/-a: ↑02. Oktober 2019, 09:35Sem probal pa ni slo, pol se mi pa ni dal komplicirat![]()
[youtube_ID]tulevtaknispletninaslovzazadnjopoševnico[/youtube_ID]
in v sredino med oglate oklepaje vtakneš spletni naslov YT videa - samo tisti niz črk in številk za zadnjo poševnico spletnega naslova, recimo pri tebi https://youtu.be/eZgClzYzMaU.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
- lukaprelesnik
- Uporabnik foruma
No da vidmo...
Tip čist navdušen
Tip čist navdušen
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost