Video stuff no.6
Re: Video stuff no.6
Boltez ima enkrat na leto tekmo. V gramoznici pri Radovljici. Če je suho je lih ene tko, če je pa mokro, je pa blata čez gležnje.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mal daleč je do losov. 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pr nas bi lahko ilegalce 
Losi niso glih ne-nevarne živali, tko, da bi bilo bolj varno ilegalce 
-
Darac
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 68
- Kraj: Nazarje (čist točno Kokarje)
Losov ni, so pa jeleni - saj so si malo podobni 
Savinjska je čist preveč ravna za Subaru 
Na Aljaski losi povzročijo več smrti kot medvedi. In v prometnih in v napadih na ljudi.
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Sej zato sem pa napisal.
Hudo:
Hudi filmčki ni kaj kar pa se tiče naslova pa mislim da je tole daleč od exstrema...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Rusi, kaj češ. Ampak un turbo je pa dobr dvignjen, pa dobr leze po celem snegu.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Danes sem se v Ljubljani vozil za enim subarujem, katerega oblika mi je bila popolna neznanka. Na semaforju sem lahko končno prebral model - trezia.
Pravzaprav niti ne gre za pravega subaruja, ker je to pravzaprav toyota ractis, torej nima boxer mašine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Ractis
Pravzaprav niti ne gre za pravega subaruja, ker je to pravzaprav toyota ractis, torej nima boxer mašine.
https://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Ractis
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Subaru trezia. To je pomoje toyota vsilila subaruju, ko so odkupili del od GM-a.
Saj tudi vivio, justy, rex ipd niso imeli bokserskega motorja, so pa naprimer imeli 4WD pogon (gumb na vrhu ročice menjalnika, ki je vklopil 4x4 pogon - v sredini togo vpet)
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost