Video stuff no.4
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Seveda. Najprej z lopato odbiješ kravi in prascu glavo, ju "olupiš", nasekaš na posamezne kose, meso dovolj na tanko narežeš, da je že skoraj zmleto, temeljito premešaš in za zaključek z lopato še povaljaš. Potem lopato vrtiš okrog ročaja, dokler ne zanetiš ognja, prej si z lopato seveda nasekal drva in nabral dračje, sosedu odščipnil ograjo in zabil v letvice, da si naredil rešetko. V primeru, da ti čevapi na odprtem ognju ne pašejo, v lopato naliješ olje in voila, imaš pripravljen tiganj. Nato samo z lopato še narežeš čebulo in kruh ter odpreš flašo pira.
Ti povem, nepogrešljivo.
Ti povem, nepogrešljivo.
Že JLA lopatka je majhna, pa je večja od te in z njo en avto odkopat že v snegu je to nočna mora, če je pa v kakem blatu zakopan, pa kar pozabi na takole lopatko. Tut če je 10 ljudi s takimi lopatkami, bodo vsi prej ko slej obupal, avto bo pa še vedno ležal v blatu.
Mora bit vsaj 120cm ročaja, pa 2x večja površina dela za kopat, pa že tisto je majhna lopata.
Sem imel enkrat tako majhno lopato, pa sem jo na koncu kr tam pustu, kjer smo kopal in si reku, nikoli več.
Mora bit vsaj 120cm ročaja, pa 2x večja površina dela za kopat, pa že tisto je majhna lopata.
Sem imel enkrat tako majhno lopato, pa sem jo na koncu kr tam pustu, kjer smo kopal in si reku, nikoli več.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost