suzuki swift 1.3 problem motorja pri zavijanju v levo.
suzuki swift 1.3 problem motorja pri zavijanju v levo.
Pozdravljeni. Imam suzukija swifta in opažam kadar grem v ovinek levo mi zmanka gasa, vendar čisto ga pobere za kakšno sekundo dve. Ve morda kdo v čem bi bila težava?
Re: suzuki swift 1.3 problem motorja pri zavijanju v levo.
Malo več napiši, pri praznem tanke, polnem, k voziš na polno al tudi k obračaš na parkirišču...?
Trenutno imam bolj prazen tank. kakšna četrtina je notri. na parkirišču trenutno še to nisem opazil da bi mi to naredilo. problem je ker je na plin in se večinoma vozim na plin sedaj pa mi je plina zmanjkalo sem se pa peljal na bencin in sem opazil to težavo.
Pri polnem tanku so enaki problemi?
Lahko je cevka za pobiranje goriva razpadla, pa sedaj jemlje višje in ko je manj bencina, le ta odteče na drugo stran tanka.
Lahko je cevka za pobiranje goriva razpadla, pa sedaj jemlje višje in ko je manj bencina, le ta odteče na drugo stran tanka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nikoli nisem polnega tankal ker je ta cev ko gre iz rezervarja do vratic za tankanje zacela spuscat in kolikor je bil malo bol pavn je zacelo kapljati. Bom sedaj probal ko sem popravil to zadevo pa vam sporocim kako bo.
Evo sedaj sem ga tankal preko polovice tanka in se še zadeva vedno pojavla. In sedaj ko sem se malo več z njim vozil sem opazil da se ta zadeva ne pojavla samo v levem ovinku vendar se zgodi kadar se njemu zapaše. Včeraj mi je sredi brega obstal in ni hotel iti več naprej, niti vžgati ni hotel. Potem sem pa še očeta nekam peljati mogel pa ni hotel niti vžgati. Občutek imam da je s črpalko nekaj narobe ker ko sem dal kontakt je naredila tako čudni zvok. Pa zna kdo nastaviti izparilnik ker avto ne dela na plin tako kot bi mogel ali pa če kdo ve za koga v okolici vojnika ali celja da se kdo s tem obada?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov