Ponavadi je pred vsakim, še tako majhnim posegom v mehaniki ali elektroniki avta priporočljivo najprej odklopit akumulator. To piše tudi v servisnih navodilih. Vse, kar izgubiš, so trenutni kilometri, pa še to se pri novejših avtih najbrž ne dogaja več.Fusion napisal/-a:Kako varno pa je šlatat po teh kablih, ob priklopljenem akuju![]()
![]()
Če pa aku odklopim, so lahko kake težave?
Varovalka za kabino, uro in radio odpoveduje
Re: Varovalka za kabino, uro in radio odpoveduje
če grejo samo kilometri, je še najmanjši problem:) včasih so ble še kode za radio, pa postaje in nastavitve...
Sem že naročil tis kablček za varovalko. Sedaj pa lahk 14dni v luft gledam in čakam
Sem že naročil tis kablček za varovalko. Sedaj pa lahk 14dni v luft gledam in čakam
Bom kar to temo iskoristu za moj problemcek!
Na Outbacku 2008 se je spraznil akomulator in ga je bilo treba zagnat s pomocjo kablov od tega zagona naprej ni vec indikacij na monitorjih v kabini(radio, klima in potovalni racunalnik) no indikacije so se dan po tem zagonu sicer spet prikazale a zelo šibko nato pa spet izginile!
Predvidevam da je prislo do preobremenitve al kratkega stika in da je skurilo kako varovalko ali relej!
Je kdo že imel podoben probglem?? Mnenja in nasveti dobrodosli!
Na Outbacku 2008 se je spraznil akomulator in ga je bilo treba zagnat s pomocjo kablov od tega zagona naprej ni vec indikacij na monitorjih v kabini(radio, klima in potovalni racunalnik) no indikacije so se dan po tem zagonu sicer spet prikazale a zelo šibko nato pa spet izginile!
Predvidevam da je prislo do preobremenitve al kratkega stika in da je skurilo kako varovalko ali relej!
Je kdo že imel podoben probglem?? Mnenja in nasveti dobrodosli!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost