Počasi se ogrevam da zamenjam Legacy-ja 2005, za dizla letnik 2010.
kakšne so izkušnje, tisti ki jih vozite?
Okvare, servisi, poraba,kako je z lomljenem gredi pri teh letnikih?
Nasplošno mnenje o teh modelih.
je kdo že presedlal iz bencinarja na dizla Legacy-ja?
Je že kdo gledal recimo te dva?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=891 ... 2.0D%201.L.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=886 ... 2.0D%20Dyn.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Hvala!
lp
Legacy diesel 2010
Re: Legacy diesel 2010
Men je avto pač kot avto:)
Se lepo sedi in pelje:))
150km se lepo sliši, samo niso na hitrost naštimani, tko da te na semaforju zna tdi pustit vzadi:) Res še nisem probal, samo ni pa nekga limanja na sedeže, kot sem pričakoval:) Se pa zato izkaže prva v hrib, kjer gre skoraj brez gasa. Nekam so mogel reduktor "skrit".
Porabo imam 7.2, čez 8 še nisem prišel, pod 7 pa tut ne:) vozim pa dosti po ac s tempomatom po omejitvah.
Presenečen nad zvokom iz radia oz uporabljam aux.
Velik servis pri kržiču je bil 400€, original gumjasti tepihi 50€, brisalci 30€.
Če olje nabaviš sam, pa filtre, da ne piše gor subaru, se da pa še kr neki zbit ceno.
Gred drži (tok-tok), če se zlom, se pol tut men še kje kej zlom
Nima navadne ročne, če bi te to znalo motet:)
Če te še kej konkretnega zanima pa vpraš.
Se lepo sedi in pelje:))
150km se lepo sliši, samo niso na hitrost naštimani, tko da te na semaforju zna tdi pustit vzadi:) Res še nisem probal, samo ni pa nekga limanja na sedeže, kot sem pričakoval:) Se pa zato izkaže prva v hrib, kjer gre skoraj brez gasa. Nekam so mogel reduktor "skrit".
Porabo imam 7.2, čez 8 še nisem prišel, pod 7 pa tut ne:) vozim pa dosti po ac s tempomatom po omejitvah.
Presenečen nad zvokom iz radia oz uporabljam aux.
Velik servis pri kržiču je bil 400€, original gumjasti tepihi 50€, brisalci 30€.
Če olje nabaviš sam, pa filtre, da ne piše gor subaru, se da pa še kr neki zbit ceno.
Gred drži (tok-tok), če se zlom, se pol tut men še kje kej zlom
Nima navadne ročne, če bi te to znalo motet:)
Če te še kej konkretnega zanima pa vpraš.
Mal zamujam :yboneman napisal/-a:Počasi se ogrevam da zamenjam Legacy-ja 2005, za dizla letnik 2010.
kakšne so izkušnje, tisti ki jih vozite?
Okvare, servisi, poraba,kako je z lomljenem gredi pri teh letnikih?
Nasplošno mnenje o teh modelih.
je kdo že presedlal iz bencinarja na dizla Legacy-ja?
Je že kdo gledal recimo te dva?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=891 ... 2.0D%201.L.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=886 ... 2.0D%20Dyn.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Hvala!
lp
Ta moder ni vreden ogleda (gledal temeljito) , stoji tm že dobro leto pa glede cene se ne da kj dosti pogovarjat
+ bel ima 24 mes. jamstva
Lp, Boby
Fusion napisal : Porabo imam 7.2, čez 8 še nisem prišel, pod 7 pa tut ne:) vozim pa dosti po ac s tempomatom po omejitvah.
Fusion - maš pa kar težko nogo. Men se povprečna poraba na foresterju dieslu že ves čas suka od 6,2 do 6,5 l/100 km. Poleti in pozimi. Pa ne vozim glih nežno.
Fusion - maš pa kar težko nogo. Men se povprečna poraba na foresterju dieslu že ves čas suka od 6,2 do 6,5 l/100 km. Poleti in pozimi. Pa ne vozim glih nežno.
Forester diesel
1. Kje tankaš?
Mal sem začel sumit agip, ker 99% tam tankam. Zadnja dva tanka sta pa celo padla pod 7l, pa se mi zdi, da sem drugje tankal. To morem še raziskat.
2. Govoriš o porabi po BC ali računaš? Men BC tudi kaže 6.5;)
Vozim pa tko tko, nisem ravno prvi v koloni, mudi se mi pa tudi ne:)
Mal sem začel sumit agip, ker 99% tam tankam. Zadnja dva tanka sta pa celo padla pod 7l, pa se mi zdi, da sem drugje tankal. To morem še raziskat.
2. Govoriš o porabi po BC ali računaš? Men BC tudi kaže 6.5;)
Vozim pa tko tko, nisem ravno prvi v koloni, mudi se mi pa tudi ne:)
Tankam kjer nanese. Večinoma Petrol ali OMV. Agip redko - mi je pa sosed omenil, da če tanka nafto na Agipu, da naredi od 6 do 8 % več km z enim polnjenjem. Vozi pa MB Vito.
Sem že večkrat preračunal, se ne zanašam na BC.
Sem že večkrat preračunal, se ne zanašam na BC.
Forester diesel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov