Samotov nov šprhet 1999 Legacy 2.0 GL
Samotov nov šprhet 1999 Legacy 2.0 GL
Evo, še moja nova pridobitev. Avto je dobro ohranjen, a znotraj tako usran, da preden ga ne dam globinsko očistit, si ga sploh ne upam slikat. V avto je vgrajena plinska instalacija, kar bo pri stroških obratovanja gotovo dobrodošlo, ker bo poba kar veliko na cesti. Na zadnjem desnem blatniku se pojavlja krastica, ki jo bom saniral spomladi, drugače pa je avto popolnoma brez rje. Prejšnji lastnik mi je dal zraven še originalna platišča z letnimi gumami, tako da bo spomladi še lepši.
Preden gre v 100% uporabo moram narediti en srednji servis (vse tekočine ter filtri ter termostat), da bo lažje dihal in seveda še kompletni pregled vozila, za vsak slučaj. Spomladi pa jermen in vse kar paše zraven. Ima kdo predlog za korektnega mehanika v bližini Celja? Lahko tudi širši okolici.
Vožnja z vozom me je navdušila. Zvok je neverjeten, motor vleče že iz nizkih obratov. Sedeži ter pozicija za volanom je nejaponsko dobra. Avto se pelje brez čričkov. Dober avto je prišel v dobre roke in upam, da bo dobro služil. KOMAJ ČAKAM DA BO SNEG :uzfuzf
Potrebujem pa rolo prtljažnega prostora in eno radkapo, če ima kdo za prodat, se priporočam.
LP Samo
Preden gre v 100% uporabo moram narediti en srednji servis (vse tekočine ter filtri ter termostat), da bo lažje dihal in seveda še kompletni pregled vozila, za vsak slučaj. Spomladi pa jermen in vse kar paše zraven. Ima kdo predlog za korektnega mehanika v bližini Celja? Lahko tudi širši okolici.
Vožnja z vozom me je navdušila. Zvok je neverjeten, motor vleče že iz nizkih obratov. Sedeži ter pozicija za volanom je nejaponsko dobra. Avto se pelje brez čričkov. Dober avto je prišel v dobre roke in upam, da bo dobro služil. KOMAJ ČAKAM DA BO SNEG :uzfuzf
Potrebujem pa rolo prtljažnega prostora in eno radkapo, če ima kdo za prodat, se priporočam.
LP Samo
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Samotov nov šprhet 1999 Legacy 2.0 GL
Karlija maš dost bliz, zg. Savinjska.
Lep lep, radkapo mam jest še kakšno.
Karli je taprav za rihtat tvoj avto.
Hvala obema. V nedeljo peljem avto h Karliju na en orenk tretma, vključno z nastavitvijo ventilov in menjavo tesnil pokrovov.
V avtu je plonska napeljava D.T, gas. Kolikor sem uspel iz forumov razbrati, je pri nas nihče več ne zastopa. Ve kdo za serviserja, ki bi mi jo poservisiral in po potrebi nastavil? Drugače bomo šli pa v Zagreb na kavico :.sup
Lp Samo
V avtu je plonska napeljava D.T, gas. Kolikor sem uspel iz forumov razbrati, je pri nas nihče več ne zastopa. Ve kdo za serviserja, ki bi mi jo poservisiral in po potrebi nastavil? Drugače bomo šli pa v Zagreb na kavico :.sup
Lp Samo
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Vidim, da nas ima dosti srečo z neznanimi plinskimi napravami. :mrgreen:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
No ja. Do Zagreba imam ca 120 km, ravno toliko kot do Graza. Babnco odložim v Ikei ali WestgatuKristijan napisal/-a:Vidim, da nas ima dosti srečo z neznanimi plinskimi napravami. :mrgreen:
LPS
Avto je spet doma. Moram pohvalit Karlija, da je opravil odlično delo. Avto teče po nastavitvi ventilov še lepše kot prej, pa tudi nekako varnejšega se počutim, ko je avto pregledalo izkušeno oko.
Pri vožnji na plin teče avto bistveno lepše, kot prej, a še vedno ne čisto tekoče, zato gre v ponedeljek na menjavo plinskih filtrov in pregled plinske instalacije.
Sledi še menjava prednjih diskov, volanskih končnikov in parih manšet, ki so potrgane, potem pa bi moralo biti za nekaj kilometrov mir.
LP Samo
Pri vožnji na plin teče avto bistveno lepše, kot prej, a še vedno ne čisto tekoče, zato gre v ponedeljek na menjavo plinskih filtrov in pregled plinske instalacije.
Sledi še menjava prednjih diskov, volanskih končnikov in parih manšet, ki so potrgane, potem pa bi moralo biti za nekaj kilometrov mir.
LP Samo
Hojla.
Po dobrih 10.000 prevoženih kilometrih zadeva deluje brez problema naprej, kljub dnevnim zlorabam na gradbišču. Poraba je 10l plina+liter bencina na 100 km, kar se mi zdi ok, glede na to da ne delam ravno "lepih" kilometrov. Pri vožnji na bencin je stvar tudi prav lepo poskočna, če ga malo poteraš, poraba pa precej naraste. S plinom se vozim vedno umirjeno.
Sledi menjava filtrov in olja, da bo reč predla še naprej.
LPS
Po dobrih 10.000 prevoženih kilometrih zadeva deluje brez problema naprej, kljub dnevnim zlorabam na gradbišču. Poraba je 10l plina+liter bencina na 100 km, kar se mi zdi ok, glede na to da ne delam ravno "lepih" kilometrov. Pri vožnji na bencin je stvar tudi prav lepo poskočna, če ga malo poteraš, poraba pa precej naraste. S plinom se vozim vedno umirjeno.
Sledi menjava filtrov in olja, da bo reč predla še naprej.
LPS
Pa je šlo po svoje. Mehka bankina, vročina in... takle se potem naredi. Pristal sem sredi njive, tako da se s šlep mašino ni upal pome. Majstr je vprašal: "a še vžge?" jaz "probaj". Je vžgal in se normalno po mehki njivi pripeljal do uvoza. Kakšen drug avto se še cel ne bi premaknil niti dva metra, kaj šele po 4 lupingih.
Sam sem jo odnesel s parimi praskami, nakaj evrov lažji ker policisti morajo upoštevat zakon, kljub temu, da bi lahko pustil za sabo dva kričača in... Pustimo. Subi sedaj počiva , slava mu.
Na dvorišče pa je zapeljal črni panter. Mlajši, močnejši brat z malo večjimi kolesi in
opremo.
Predstavitev bo v kratkem. Je pa očitno res kar pravijo. Enkrat Subaru, vedno Subaru.
LPS
Sam sem jo odnesel s parimi praskami, nakaj evrov lažji ker policisti morajo upoštevat zakon, kljub temu, da bi lahko pustil za sabo dva kričača in... Pustimo. Subi sedaj počiva , slava mu.
Na dvorišče pa je zapeljal črni panter. Mlajši, močnejši brat z malo večjimi kolesi in
Predstavitev bo v kratkem. Je pa očitno res kar pravijo. Enkrat Subaru, vedno Subaru.
LPS
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Smola, kar se avta tiče, ampak glavno, da si ti ok.
Važno da je glava cela.
Za koliko evrov si lažji po zakonu ?
Za koliko evrov si lažji po zakonu ?
... Predvidevam, da je po črki zakona šlo za neprilagojeno hitrost - 300 eur in 3 KT
Hvala bogu, da ni tebi kaj hujšega! Na ogromno novih in varnih kilometrov!
Hvala bogu, da ni tebi kaj hujšega! Na ogromno novih in varnih kilometrov!
Those who have never truly lived can never truly die!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov