Zdravo,
pozna kdo tale avto?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=10846615&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanima me, če so dizel motorji vredu, ker se zasledil, da so imeli pri njih do leta 2010 težave. In tudi, ali ima avto samo 5 ročnih prestav? Zanima me tudi nasploh vaše mnenje.
Dnevno naredim okoli 100km, 2/3 je po avtocesti, tretjina po mestu in bregih.
Hvala za vaš nasvet!
Žiga
Nakup Subaru Legacy sedan 2010
Re: Nakup Subaru Legacy sedan 2010
Mislim, da je tegale gledal nekdo iz foruma. Kar se prestav tiče, kaj vas vse moti če ima 5 prestav novejši avto? Če jih ima 6 še ne pomeni da je super prestavno razmerje, pri novejšem dizlu je 5 dolga da imaš nekje na 3000 obratih 160-170kmh.
Sej me sploh ne moti, samo pri brskanju po internetu sem zasledil, da imajo 6 prestav - zato sem tudi vprašal. No, zgleda da sem napačen model gledal.
Avto je 2009, vrjetno je 2010 prva pregistracija. 2009 oz 10 so že takšni (glej sliko) in imajo 6 prestav.
Ta avto sem tudi jaz občudoval, ko sem skakal tam okol
Sem se potem pogovarjal z enim od zaposlenih in je rekel, da oni vsak avto pregledajo preden dajo v prodajo, ker si kot znana firma ne smejo privoščit neke slabe reklame. Tko,da kar se tega tiče, mislim da more bit vse OK. Je pa res,da pri takem pregledu ravno ne morjo predvidit kako je z gredjo. Fajn bi bilo, če bi lahko dokupil kako dodatno garancijo.
Je pa avto lep k marija
Je pa avto lep k marija
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost