No pa da predstavim še svojga Scoobita

Uvožen je iz italije preko forumaša Gabrca. Original montiran plin od BRC.
Takle je bil še pri njemu:
IMG_3649 - Copy.JPG
Nato se je dal narest velik servis, vse olje, filtri (motor, menjalnik, difi), tesnila na glavah, štelanje ventilov, servis plinske naprave, svečke, itd. Nekaj je bilo še barvanja, še najbolj se opazi spremenjeno barvo feltn na mojo željo in mislim da mu veliko bolj pašejo sedaj ko so antracitno sive

na sliki ko sem ga pripeljal domov junija:
20160611_113934.jpg
Na začetku mi je v avtu občasno smrdelo po plinu pa sem en vikend šel čez vse vijake od plinske napeljave in jih malo zategnil - smrad izginil

Že jože na vrhniki je rekel da bodo verjetno tudi kabli do svečk za zamenjat in je imel prav, pred kakšnim mesecem mi je avto prav nemarno začel trokirat, kar se rešil z menjavo vseh kablov. Požrlo mi je nemalo živcev, ker je na desnem zadnjem cilindru razpadla tuljava in je del ostal na svečki. Po dveh urah mi je z žico uspelo končno potegnit vse ven.
20160704_182826 - Copy.jpg
Sedaj pred zimo me čaka še nabava zimskih gum, v bližnji prihodnosti bom pa še vse podvozje pomenjal, ker mi na makadamih ropota stabilizator in roke sprednje.
Kaj me moti na temu avtu... anemičen motor. Saj gre ko ga zavrtiš malo bolj, ampak to ni to. Se mi kolca velikokrat po tem, da bi imel H6 pod havbo. Ko bi le lahko prestavil 2,4 jtd z mojga druzga avta - alfe v tegale

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.