Tocno to verzijo nalozili. Prej bila F77WHM073-670
novi Outback 2024
Re: novi Outback 2024
Po daljsem casu.
Se koga zajebava infotainment sistem ali software da ne mores nadgradit mape na najnovejso verzijo via wifi? Kljub zadnjemu sw v generalu in ostalem narejenem kot je treba. ( ala motor v pogonu, poln signal etc).
Na tujih forumih zasledil da zna bit to znana hiba.
Morebitne resitve nadgradnje map via usb kljuca in ustvarjanje racuna na subaru maps se se ne grem.
Se koga zajebava infotainment sistem ali software da ne mores nadgradit mape na najnovejso verzijo via wifi? Kljub zadnjemu sw v generalu in ostalem narejenem kot je treba. ( ala motor v pogonu, poln signal etc).
Na tujih forumih zasledil da zna bit to znana hiba.
Morebitne resitve nadgradnje map via usb kljuca in ustvarjanje racuna na subaru maps se se ne grem.
Pred updejtom je enkrat zmrznil ekran, po updejtu mi še ni zmrznil, tako da očitno so nekaj popravili.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Odzivnost ekrana nasplosno bp. Slow motion. Zna zezat edino v radijskem modu in tipkanjem med shranjenimi postajami. Je blo zanimivih scenarijev. Soft reset zaenkrat reseval zadevo.
Je imel kdo težavo, da mu ni naložilo navigacije?
Že nekaj dni ne naloži zemljevidov, samo kaže prazen zaslon in piše Loading navigation...
Že nekaj dni ne naloži zemljevidov, samo kaže prazen zaslon in piše Loading navigation...
Jaz pri holcwagnu rabim 10 sekund držat gumb za prižiganje, da se hard-reseta radio.
Ene 2x na let se mi zgodi da radio zašteka in druzga kot to ne pomaga. Me tolaži da imajo tudi drugi proizvajalci podobne težave kot holc
Ene 2x na let se mi zgodi da radio zašteka in druzga kot to ne pomaga. Me tolaži da imajo tudi drugi proizvajalci podobne težave kot holc
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Sem se zezal z nalaganjem tazad e verzije zemljevidov lep cas. Taisto prazen zaslon ali pa se ni nic zgodilo ob pritisku na okence da nalozi mapo. Cez cajt ratalo. Sumim na TomTom server da se ni povezal. Tazadnja verzija map je iz 05.25 za info. Ja za klofanje po ekranu si omislil touch pen za tablice. Vsekakor bolj odzivne reakcije ekrana.
Danes dobil info da je na Hr v postopku homologacije amerikanc outback wild serija. Individual uvoz. Prvi v teh koncih.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
kok je pa kej cena, da bi ga v slo pripeljal?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Gre za posredni uvoz iz ene od baltskih drzav. Cenovnih okvirjev ne poznam. Upam da bom cez cas dobil vec informacij ko bo avto dobil tablice.
Za info. Novi Outback primerljive/iste opreme v Estoniji vsaj 10k ceneje kot po ceniku v Sloveniji
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
a to je prav wilderness ali kakšna podobna EU varianta ? A se dejansko dobi wilderness kjerkoli v EU ?
Taprav americano.2.4 turbina. Sem omenjal ta avto 2?-3 poste gor. Ma se originalne yoko AT G 015 gume.
Taprav americano.2.4 turbina. Sem omenjal ta avto 2-3 poste gor. Ma se originalne yoko AT G 015 gume. Bil posredni uvoz Poljska/Litva. V glavnem homologiran na Hr preko Litvanskih papirjev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov