Demontaža stranskega ogledala
Demontaža stranskega ogledala
Kako se demontira stransko L ogledalo,ker imam počeno šipco bi jo samo zamenju kako je to najlažje narest!
Hvala
Hvala
H6 je šel od doma 
najlažje - menjaj komplet; prej al slej se zdrobi - steklo namreč.
Odstrani trikotnik (previdno; svetujem uporabo širokega (kuhinjskega) noža - "pigaj" samo tam, kjer so čepki (trije); 2 vijaka se skrivata pod tem trikotnikom, tretji se skriva pod tapeto vrat.
Tapeta vrat - najprej odstrani plastiko pri ročki za odpiranje vrat; en vijak je v držalu vrat, drugi pod komandami za šipe, in še 2 čisto na spodnjem robu vrat;
nato odmikaš panel - da sprostiš še čepke,... in ga privzdigneš in snameš konektor za stikala stekel.
Odstrani trikotnik (previdno; svetujem uporabo širokega (kuhinjskega) noža - "pigaj" samo tam, kjer so čepki (trije); 2 vijaka se skrivata pod tem trikotnikom, tretji se skriva pod tapeto vrat.
Tapeta vrat - najprej odstrani plastiko pri ročki za odpiranje vrat; en vijak je v držalu vrat, drugi pod komandami za šipe, in še 2 čisto na spodnjem robu vrat;
nato odmikaš panel - da sprostiš še čepke,... in ga privzdigneš in snameš konektor za stikala stekel.
Jaz sem počeno steklo ogledala do konca zdrobil in pobral ven. Odvil sem ploščico kjer jesteklo nalepljeni in staknil del kjer je steklo iz zgloba, sedišča. Novo steklo sem nalepil na zgornji del plastike, spodnji del pa sem privil na svoje mesto. Potem sem steklo samo pritisnil v spodnji del.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov